Ρεκόρ καριέρας για Τσιτσιπά! Μια «ανάσα» από το top5

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 12:48 Ρεκόρ καριέρας για Τσιτσιπά! Μια «ανάσα» από το top5

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να "τρελαίνει" τον κόσμο στο παγκόσμιο τένις και μετά τη νίκη του και επί του Ράφαελ Ναδάλ, βρίσκεται στο Νο7 της κατάταξης του ATP για πρώτη φορά στην καριέρα του, έχοντας τη δυνατότητα να φθάσει και στο Νο6 αν κατακτήσει τον τίτλο στη Μαδρίτη.

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, ήταν ένας ανερχόμενος νέος αθλητής που πλησίαζε το top100 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, όμως μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καταφέρει να γίνει το πιο «καυτό» όνομα του αθλήματος.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει εμφανίσει τρομερή πρόοδο στο παιχνίδι και αυτό βγαίνει και στα κορτ, όπου έχει κερδίσει πλέον όλους τους μεγάλους παίκτες, όντας πια σταθερά στην πρώτη 10άδα του ATP.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Εστορίλ όμως και την πορεία του ως τον τελικό της Μαδρίτης, ο Τσιτσιπάς έχει ήδη γράψει ιστορία, αφού θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο7 της κατάταξης ή ακόμη και στο Νο6, αν επικρατήσει του Τζόκοβιτς στο σημερινό ματς (12/05, 19:30 LIVE από το newsit.gr).

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση