Ο Τζόκοβιτς, αφού κέρδισε, αποθέωσε τον Τσιτσιπά και μάλιστα στα ελληνικά [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 10:20 Ο Τζόκοβιτς, αφού κέρδισε, αποθέωσε τον Τσιτσιπά και μάλιστα στα ελληνικά [βίντεο]

Δίχως καμία αμφιβολία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο του τένις αυτή τη στιγμή. Μόλις στα 20 του χρόνια, έχει καταφέρει να παλεύει -και πολλές φορές να νικά- «θηρία» του αθλήματος.

Κατά καιρούς, λοιπόν, οι μεγάλοι του τένις έχουν μιλήσει με αρκετά κολακευτικά λόγια για τα κατορθώματα του Στέφανου Τσιτσιπά. Ετσι, μετά την αναγνώριση του Ρότζερ Φέντερερ και του Ράφαελ Ναδάλ, σειρά είχε ο Νόβακ Τζόκοβιτς να πλέξει το εγκώμιο του 20χρονου Ελληνα τενίστα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την εξέλιξή του μετά τον τελικό του Mutua Madrid Open, στον οποίο ο 31χρονος Σέρβος νίκησε τον Έλληνα τενίστα με 2-0 σετ.
«Ο Τσιτσιπάς είναι σίγουρα ένας μεγάλος αστέρας του τένις»

«Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον Στέφανο για τα καλά του λόγια και για μένα και για την ομάδα μου. Είσαι σίγουρα ένας νέος αστέρας στο τένις και έχεις ένα λαμπρό μέλλον μπροστά σου. Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μάρτυρας του μεγαλείου σου», είπε, μεταξύ άλλων, ο Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Και συνέχισε: «Ωστόσο, αυτό που μου αρέσει περισσότερο από όλα πάνω σου είναι η προσωπικότητά σου. Ξέρω πολύ καλά εσένα, τον πατέρα σου, την οικογένειά σου εδώ και πολύ καιρό. Σε θυμάμαι όταν ήσουν μικρός, αλλά τώρα είσαι μεγαλύτερος και πιο δυνατός από μένα. Είναι χαρά μου που μοιραζόμαστε τα ίδια κορτ και ανυπομονώ για ακόμα περισσότερες μάχες στο μέλλον». Μάλιστα, ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου κλείνοντας απευθύνθηκε στον Τσιτσιπά στα ελληνικά, λέγοντάς του «σε ευχαριστώ, φίλε».

Δείτε στο 1:42 τα ελληνικά του Τζόκοβιτς

Ο νικητής Τζόκοβιτς αποθέωσε των Στέφανο Τσιτσιπά αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Δείτε στο 1:42 του βίντεο τα ελληνικά του Τζόκοβιτς για τον αντίπαλό του!

Τζόκοβιτς: Γιατί έχασε ο Τσιτσιπάς

Σε δηλώσεις του στο Sky News, ο Τζόκοβιτς είπε μετά το ματς: «Έπρεπε να ανεβάσω το επίπεδο. Ο Στέφανος είναι πολύ ταλαντούχος. Είχε κερδίσει τον Ράφα χθες, κοιμήθηκε αργά και δεν ήταν τόσο δυναμικός στην κίνησή του, και αυτό πιθανότατα οφείλεται στη μεγάλης διάρκειας αναμέτρηση».

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τενίστας είπε στον Νόβακ Τζόκοβιτς: «Με εμπνέει αυτό που κάνεις, είσαι απλά καταπληκτικός. Το αξίζεις. Είχες μία εξαιρετική εβδομάδα. Ήταν και για μένα εξαιρετική, με καλές αναμνήσεις και υποστήριξη από τον κόσμο».

Πηγή: iefimerida.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση