Παναθηναϊκός: Τέλος ο Κουλιμπαλί! «Ήθελα να μείνω στην ομάδα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 10:06 Παναθηναϊκός: Τέλος ο Κουλιμπαλί! «Ήθελα να μείνω στην ομάδα»

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από τον Παναθηναϊκό, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, αφού ο ίδιος ο παίκτης επιβεβαίωσε το "ναυάγιο" των διαπραγματεύσεων με την ομάδα, αποχαιρετώντας τους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Μετά από τρία χρόνια στο Κορωπί, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τον Παναθηναϊκό, αφού δεν υπήρξε συμφωνία στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, παρά την επιθυμία του παίκτη για παραμονή, όπως εξήγησε ο ίδιος στη Nova.

Οι δηλώσεις Κουλιμπαλί

«Ήθελα να μείνω. Ήθελα να πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις…. Πίστευα πως όλα θα πάνε καλά σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πάντα «πάλευα» και έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για το σύλλογο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπήρχαν στην ομάδα. Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είχα στο μυαλό μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί σε κάθε κατάσταση, σε κάθε δύσκολη στιγμή ήταν κοντά στην ομάδα και δεν σταμάτησαν να βοηθούν κάθε παίκτη του συλλόγου. Πραγματικά είμαι στενοχωρημένος, γιατί έζησα τη μεγαλύτερη στήριξη που θα μπορούσα να έχω από τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση