Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γκριεζμάν: Το αποφάσισε! «Φεύγω από την Ατλέτικο Μαδρίτης» video

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 10:06 Γκριεζμάν: Το αποφάσισε! «Φεύγω από την Ατλέτικο Μαδρίτης» video

Το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τώρα όμως ο Αντουάν Γκριεζμάν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους «ροχιμπλάνκος».

Ήρθε η ώρα να… χωρίσουν οι δρόμοι του με την Ατλέτικο Μαδρίτης Σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «ροχιμπλάνκος», ο Αντουάν Γκριεζμάν  ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του και στα μέλη του προπονητικού τιμ την απόφασή του να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Σύμφωνα με την «Marca» και την «As», ο Γκριεζμάν συναντήθηκε την Τρίτη (14.05.2019) με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και τον εκτελεστικό διευθυντή των «ροχιμπλάνκος», Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ Μαρίν, στους οποίους ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει (σ.σ. με πιθανότερο προορισμό την Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα).

 

 

Από την πλευρά τους, οι «ροχιμπλάνκος» του ξεκαθάρισαν πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φέρει πρόταση που θα φτάνει τα 120 εκατ. ευρώ, που είναι και η οψιόν αποχώρησής του. Υπενθυμίζεται, πως το περσινό καλοκαίρι ο Γκριεζμάν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο έως το 2023 και εισπράττει 23 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με την Λεβάντε θα είναι το τελευταίο του Γκριεζμάν με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. «Ήταν πέντε υπέροχα χρόνια. Σας ευχαριστώ για όλα, σας έχω στην καρδιά μου» είπε μεταξύ άλλων σε δήλωση του.

 

 

πηγή: newsit.gr