Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Κόντε πάει στην Ίντερ με γεμάτο πορτοφόλι από την Τσέλσι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 16:18 Ο Κόντε πάει στην Ίντερ με γεμάτο πορτοφόλι από την Τσέλσι

Ο Ιταλός τεχνικός κέρδισε αποζημίωση 9 εκατ. λιρών και αναλαμβάνει τους «νερατζούρι».

Μπορεί ο Αντόνιο Κόντε να επιθυμούσε την επιστροφή του στη Γιουβέντους, μπορεί Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν να καλόβλεπαν την περίπτωσή του, αλλά το μέλλον του 49χρονου τεχνικού θα είναι στο Μιλάνο και την Ίντερ.

Ο Ιταλός τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με τους «νερατζούρι» εδώ και κάποιες ώρες και το μόνο που απομένει είναι οι τελικές ανακοινώσεις, ώστε να πάρει τη θέση του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο της ομάδας. Κάτι που θα γίνει αφού πρώτα ολοκληρωθεί η σεζόν, με τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής.

Ο Κόντε, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ συμφώνησε με τον σύλλογο της Λομβαρδίας για τρία χρόνια, ενώ όλα δείχνουν πως τα βρήκαν και στο ύψους του μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

O Ιταλός τεχνικός αποχώρησε από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2018, έχοντας κερδίσει ένα πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο, με έναν συμπατριώτη του, τον Μαουρίτσιο Σάρι, να αναλαμβάνει στη θέση του. Ο επόμενος τεχνικός της Ίντερ βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με τους «μπλε» του Λονδίνου, λόγω της απόλυσής του, η οποία έφτασε στο τέλος της.

Η τελική απόφαση επιβάλει στον αγγλικό σύλλογο να πληρώσει αποζημίωση ύψους 9 εκατ. λιρών στον 46χρονο αλενατόρε. Οι δύο πλευρές δεν είχαν καταφέρει να φτάσουν σε κοινή συναινέσει συμφωνία, καθώς ο σύλλογος δεν ήθελε να πληρώσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του Ιταλού, με τη Δικαιοσύνη να δίνει τη λύση, που σίγουρα ικανοποίησε τον Κόντε. Έτσι, εκείνος θα επιστρέψει για δουλειά στην πατρίδα του με γεμάτο πορτοφόλι και πολύ πιο άνετος οικονομικά, έχοντας συμφωνήσει να λαμβάνει και ένα καλό ποσό από τους «νερατζούρι», το οποίο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό.

Πηγή: newsbeast.gr