ΑΕΚ: Μελισσανίδης για Αραούχο και μετεγγραφές! «Θα φέρω τρελογιατρούς για Βράνιες»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 10:31 ΑΕΚ: Μελισσανίδης για Αραούχο και μετεγγραφές! «Θα φέρω τρελογιατρούς για Βράνιες»

Με πολύ διάθεση και κορυφαίες ατάκες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε σε δημοσιογράφους για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ και ειδικά για τις μετεγγραφές, με τα ονόματα των Αραούχο, Πόνσε και Βράνιες να κερδίζουν το ενδιαφέρον.

Οι ατάκες Μελισσανίδη για μετεγγραφές

Για τον Βράνιες: «Ενδιαφερόμαστε για τον Βράνιες. Έχουμε κάνει την πρότασή μας και περιμένουμε απάντηση. Αν δεν προχωρήσει τότε θα πάμε για άλλη περίπτωση.

Γιατί, δεν έγιναν πέρυσι τέτοιες κινήσεις; Δεν βγήκε ο Πόνσε; Πείτε μου έναν που δεν βγήκε. Εδώ έμεναν εκτός 18αδας παικταράδες. Ο Πόνσε ήταν ισάξιος ή και καλύτερος του Αραούχο. Ο Οικονόμου δεν ήταν ισάξιος με τον Βράνιες; Και για τον Βράνιες θα φέρω τρελογιατρούς και ψυχολόγους! Στον Κονέ του είπαμε να έρθει να υπογράψει και αυτός έλεγε ότι περίμενε πρώτα τα λεφτά από την Ιταλία. Αυτά τελείωσαν στην ΑΕΚ. Τώρα συγκρίνεις τον Κονέ με τον Άλεφ; Δεν είναι άσχημος πάντως ο Άλεφ».

Για το σίριαλ με Αραούχο: «Εσείς ασχολείστε. Όχι η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν ασχολείται με τον Αραούχο. Που τον είδατε τον Αραούχο; Επειδή μιλάει με τον προπονητή; Και με τον Μέσι μπορεί να μιλάει ο προπονητής. Θα έρθει ο Μέσι; Το κλαμπ ενδιαφέρεται; Είδατε πουθενά το κλαμπ να βγάζει κάτι τέτοιο;».

Για τον Πόνσε και αν η ΑΕΚ μπορεί να δώσει 6 εκατομμύρια ευρώ: «Για τον Πόνσε ίσως τα δίναμε αυτά τα χρήματα, αλλά πρώτα απ’ όλα δεν ξέρουμε καν αν θέλει να μείνει ο παίκτης στην Ελλάδα. Είναι ένας παίκτης που έχει συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ και εμείς πληρώναμε τα μισά. Είναι γενικά μια δύσκολη περίπτωση αλλά θα την προσπαθήσουμε. Όταν έχεις έναν παίκτη με συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ δεν μπορείς να κρατήσεις τα αποδυτήρια, τη στιγμή που άλλοι παίκτες παίρνουν 200 και 300 χιλιάρικα. Αυτές είναι τάσεις διαλυτικές και δεν θα προχωρήσω σε τέτοιες ενέργειες. Θέλω ένα ποδοσφαιρικό τμήμα σε λογικά πλαίσια. Αυτά μπορούμε να δώσουμε, αυτά θα δώσουμε».

Για το πόσες μεταγραφές χρειάζεται η ΑΕΚ: «Θα κάνουμε όσες χρειάζεται. Πρέπει να πούμε νούμερο; Αρκετοί από εσάς κάνετε και τους μανατζαραίους! Με το που γράφετε κάτι, καταλαβαίνω τι παίζεται».

Για το αν ο μεταγραφικός σχεδιασμός γίνεται σε συνεργασία με τον προπονητή: «Τις μεταγραφές τις κάνει ο τεχνικός διευθυντής, αλλά τις συζητάμε και με τον Χιμένεθ».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο πώλησης παικτών: «Θα ακούσουμε την όποια πρόταση έρθει και θα το συζητήσουμε. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση».

Για την εικόνα της ΑΕΚ και αν στόχος είναι να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπει στην Αγιά Σοφιά: «Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα. Κάνουμε προσπάθεια. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική για να μπει μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια και να τη χαιρόμαστε όλοι. Από φέτος θα ξεκινήσει. Αυτή είναι η προοπτική. Μπορεί να το πετύχω μπορεί και όχι».

Για το αν είπε σε κάποιους παίκτες ότι δεν μπορούν να παίξουν στην ΑΕΚ και ότι έχει κλείσει ο κύκλος τους: «Όχι. Δεν είπα τέτοιο πράγμα. Γιατί να απαντήσω σε κάτι που δεν είπα; Αυτά τα οποία με ρωτάς είναι εκτός τόπου, δεν τα είπα. Δεν πιστεύω ότι η ομάδα έχει κλείσει τον κύκλο της. Θα την ενισχύσουμε την ομάδα και θα προσπαθήσουμε. Όσες μεταγραφές χρειάζεται θα τις κάνουμε. Στο ποδόσφαιρο είναι όλα μέσα. Μήπως νομίζετε ότι έχουμε την Μπαρτσελόνα; Πήγαμε σε τέσσερις τελικούς, πήραμε τον έναν. Το ότι πήραμε το πρωτάθλημα είναι λίγο; Το ότι πήραμε το Κύπελλο είναι λίγο; Το ότι πήγαμε σε τέσσερις τελικούς είναι λίγο; Δεν είμαι χαρούμενος για αυτούς τους χαμένους τελικούς αλλά είναι λίγο; Το ότι δεν χρωστάει ευρώ το κλαμπ είναι λίγο; Το ότι φτιάχνει γήπεδο είναι λίγο; Το ότι παίξαμε Europa League και Champions League είναι λίγο; Τα αθλητικά κέντρα; Είναι λίγο; Ξέρετε που ήταν η ΑΕΚ πριν πέντε, έξι χρόνια;».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση