Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τένις: Με ποιους κληρώθηκαν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στο Ρολάν Γκαρός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 17:14 Τένις: Με ποιους κληρώθηκαν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στο Ρολάν Γκαρός

O Στέφανος Τσιτισπάς «κυνηγά» μία νέα διάκριση στο Ρολάν Γκαρός που αρχίζει την Κυριακή 26 Μαΐου.

Ο Έλληνας τενίστας που βρίσκεται στο No6 της παγκόσμιας κατάταξης, με 4.080 βαθμούς κατέχει την καλύτερη, έως τώρα, θέση στην καριέρα του στη βαθμολογία που διατηρεί η διεθνής ομοσπονδία του αθλήματος (ATP).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κληρώθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό, που βρίσκονται επίσης Ναδάλ και Φέντερερ. Στον πρώτο γύρο, όμως, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μαξιμίλιαν Μάρτερερ, που βρίσκεται στο No110 της παγκόσμιας κατάταξης και αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν.

Ο Γερμανός τενίστας είναι αριστερόχειρας και διαθέτει πολύ καλό σερβίς, κάτι, όμως, που δεν έχει την ίδια «δύναμη» στη χωμάτινη επιφάνεια. Αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταφέρει να πάρει τη νίκη, στο δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Γκουσβάραν (Ινδία) - Ντέλιεν (Βολίβια). Είναι πάντως πολύ πιθανό η κλήρωση να φέρει στα προημιτελικά τον Τσιτσιπά αντιμέτωπο με τον Φέντερερ.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αναμετρηθεί με την Άννα Τατισβίλι

Βατό θεωρείται το ματς που θα παίξει η Μαρία Σάκκαρη, αφού στον πρώτο γύρο κληρώθηκε με την Άννα Τατισβίλι και αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ τους. Η 29χρονη τενίστρια έχει γεννηθεί στη Γεωργία, αλλά το 2014 πολιτογραφήθηκε Αμερικανίδα. Τα τελευταία χρόνια λόγω πολλών τραυματισμών έχει πέσει πολύ χαμηλά στο WTA ranking. Σε περίπτωση που η Σάκκαρη πάρει τη νίκη, θα αντιμετωπίσει την Κατερίνα Σινιάκοβα (No43), είτε κάποια παίκτρια που θα βγει από τη διαδικασία των προκριματικών.

Πηγή: iefimerida.gr