Εθνική Ελλάδας: Απάντησε ο Παπασταθόπουλος: «Είμαστε οικογένεια και με στηρίζουν»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 20:33 Εθνική Ελλάδας: Απάντησε ο Παπασταθόπουλος: «Είμαστε οικογένεια και με στηρίζουν»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος Έλληνας παίκτης με ευρωπαϊκό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο και όλη η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στο πλευρό του.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και ο Άγγελος Αναστασιάδης ευχήθηκαν μέσω βίντεο τη νίκη της Άρσεναλ επί της Τσέλσι και ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, απάντησε για αυτό, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

Οι δηλώσεις του Παπασταθόπουλου

Για τη στήριξη των Ελλήνων διεθνών: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Η Εθνική Ελλάδος είναι μία οικογένεια, οι Έλληνες βρίσκονται στο πλευρό μου και στο πλευρό της Άρσεναλ. Ελπίζω να μου φέρουν τύχη».

Για την παρουσία του Κοσιελνί: «Αύριο πρέπει πρώτα από όλα να σκεφτούμε πως θα κερδίσουμε το ματς. Ελπίζω ο Κοσιελνί να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα μαζί του και ελπίζω να συνεχίσω να παίζω μαζί του».

Για τον κίνδυνο λόγω της παρουσίας του Αζάρ: «Αύριο θα παίξουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα, δεν είναι θέμα μόνο ενός παίκτη. Δουλέψαμε πολύ καλά πάνω σε αυτό τις τελευταίες ημέρες. Η Τσέλσι έχει σπουδαίους παίκτες όμως εμείς ήρθαμε για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Αν θέλουμε να είμαστε στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ματς».

Για το ενδεχόμενο της ήττας: «Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι αρνητικά. Θα δώσω τα πάντα για να κερδίσουμε».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση