Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Roland Garros: Διακόπηκε το παιχνίδι του Τσιτσιπά! Πότε θα συνεχιστεί

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 23:13 Roland Garros: Διακόπηκε το παιχνίδι του Τσιτσιπά! Πότε θα συνεχιστεί

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν… πρόλαβε να περάσει από σήμερα (31/5) στους «16» του Roland Garros. Ο Έλληνας τενίστας προηγήθηκε του Φίλιπ Κραΐνοβιτς  7-5, 6-3, ενώ στο τρίτο σετ οι δύο τενίστες ήταν ισόπαλοι 5-5, όταν πλέον είχε νυχτώσει για τα καλά στο Παρίσι.

Ο Τσιτσιπάς δεν πρόλαβε το σκοτάδι, το παιχνίδι διακόπηκε κι έτσι ο Έλληνας πρωταθλητής θα αναγκαστεί να μπει κι αύριο (1/6) το μεσημέρι στο court για να «καθαρίσει» την πρόκριση.

Οι δύο παίκτες θα επιστρέψουν αύριο περίπου στις 14.00 στο Philippe Chatrier για να λύσουν οριστικά τις διαφορές τους. Για την ακρίβεια, η αναμέτρηση θα συνεχιστεί μόλις τελειώσει το ματς ανάμεσα στη Σιμόνα Χάλεπ και τη Λέσια Τσουρένκο, με τον Τσιτσιπά να είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Roland Garros.

Εφόσον προκριθεί στην επόμενη φάση, ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βαβρίνκα – Ντιμιτρόφ. Ο πρώτος προηγείται με 2-0 σετ, με τους δύο τενίστες να ανανεώνουν κι αυτοί το ραντεβού τους για αύριο (1/6) το μεσημέρι.

πηγή: newsit.gr