Ολυμπιακός: Καμία αλλαγή στη διάθεση συμμετοχής στην Αδριατική Λίγκα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 15:47 Ολυμπιακός: Καμία αλλαγή στη διάθεση συμμετοχής στην Αδριατική Λίγκα

Οι άνθρωποι της Aba Liga ξεκαθάρισαν ότι ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση για τους Πειραιώτες.

Την ώρα που στην ΚΑΕ Ολυμπιακός περιμένουν ακόμα τη νέα Γενική Συνέλευση της Aba Liga, προκειμένου να δουν τι «μέλλει γενέσθαι» όσον αφορά τη συμμετοχή τους στον εν λόγω πρωτάθλημα, στις τάξεις της Αδριατικής Λίγκας έλεγαν ότι δεν υπάρχει ακόμα σχετική ενημέρωση.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι «δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως ενημέρωση» προς την πλευρά των Πειραιωτών -επίσημη ή ανεπίσημη. Βέβαια, έχουν παραδεχτεί από τη πρώτη στιγμή ότι το καλεντάρι είναι ένα θέμα που στήνει τεράστια εμπόδια, ενώ εκκρεμεί και η σχετική άδεια από τη ΕΟΚ. Επίσης, δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία για την επόμενη συνέλευση.

Παρά τα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, καμιά εξέλιξη δεν υπάρχει για την ώρα ως προς τον Ολυμπιακό και τη διάθεσή του αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν κανονικά να μάθουν την ημερομηνία της νέας Γ.Σ., ώστε να παρευρεθούν εκεί και να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gazzetta.gr.

powered by Rubicon Project

Τα δεδομένα, για την ώρα, δεν έχουν διαφοροποιηθεί, ισχύουν όσα ίσχυαν μετά το τέλος του προηγούμενης μάζωξης της Aba Liga και στο Φάληρο παραμένουν στις αρχικές τους θέσεις, τις οποίες και θα παρουσιάσουν στην επόμενη ευκαιρία.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση