Σημαντικό βήμα για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο από τον Περικλή Ηλία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019 20:59 Σημαντικό βήμα για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο από τον Περικλή Ηλία

Νίκη του Περικλή Ηλία στον 4ήμερο διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας “Lesvos – Molyvos MTB S1 Stage Race που ολοκληρώθηκε στον πανέμορφο Μόλυβο της Λέσβου. Ο 33χρονος Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε πρώτος με συνολικό χρόνο 4 ώρες 56’12’’, προσθέτοντας 120 πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθειά του για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020». 

Στην τρίτη θέση ολοκλήρωσε τον αγώνα ο 27χρονος Δημήτρης Αντωνιάδης που τερμάτισε σε 4:59:12, παίρνοντας 80 β., ενώ ανάμεσα στους δύο κορυφαίους αθλητές της Εθνικής μας ομάδας ορεινής ποδηλασίας τερμάτισε ο Ελβετός Νικολά Ρίρμπαχ (4:56:12 – 100β.), παίρνοντας την δεύτερη θέση.  

Τα δύο άλλα μέλη της Εθνικής μας, ο 20χρονος Ηλίας Τσορτουκτσίδης κατέλαβε την 11η και ο 28χρονος Χαρούν Μολλά την 17η. Στις γυναίκες κυριάρχησαν οι αθλήτριες από Τουρκία, καταλαμβάνοντας και τις τρεις πρώτες θέσεις με τις Σακίρ, Κουρκσού και Σέλεμπι, αγώνισμα χωρίς ελληνική συμμετοχή.  

Διοργανωτής των αγώνων είναι ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, υπό την αιγίδα της ΕΟΠ, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής,  του Δήμου Λέσβου και με την τεχνική υποστήριξη της alter bike tours και του χρυσού χορηγού Υδρόγειος Ασφαλιστική και άλλων φορέων και επιχειρήσεων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση