Εθνική Ελλάδας: Κρίνεται το μέλλον του Αναστασιάδη!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 11:04 Εθνική Ελλάδας: Κρίνεται το μέλλον του Αναστασιάδη!

Το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας θα κριθεί στο εντός έδρας παιχνίδι της Τρίτης (11/6) με την Αρμενία.

Η Εθνική Ελλάδας απογοήτευσε με την εμφάνιση της στο παιχνίδι με την Ιταλία στο ΟΑΚΑ, για την προκριματική φάση του Euro 2020. Η βαριά (0-3) εντός έδρας ήττα από τους Ιταλούς, αλλά κυρίως η εικόνα της «γαλανόλευκης» έφερε προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να έχει σημαντική ευθύνη.

Οι επιλογές του όσον αφορά τα πρόσωπα που επέλεξε για την ενδεκάδα του ματς προκάλεσαν απορίες, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να δέχεται σκληρή κριτική.

Το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας θα κριθεί, όπως όλα δείχνουν, στο αυριανό (11/6) εντός έδρας παιχνίδι με την Αρμενία. Η νίκη είναι μονόδρομος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Σε περίπτωση διαφορετικού αποτελέσματος, ο Έλληνας τεχνικός δύσκολα θα παραμείνει στη θέση του.

Το κλίμα είναι βαρύ στις τάξεις της «γαλανόλευκης», με τον Έλληνα τεχνικό να καλείται να αλλάξει άμεσα την κατάσταση και να οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση