Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνει η πλευρά Σκρτελ! «Πιέζει» τον παίκτη… ο Βαλμπουενά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 15:27 Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνει η πλευρά Σκρτελ! «Πιέζει» τον παίκτη… ο Βαλμπουενά

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Μάρτιν Σκρτελ από τη Φενέρμπαχτσε, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο ατζέντης του παίκτη, που αποκάλυψε και τη συμβολή του Ματιέ Βαλμπουενά για να γίνει η μετεγγραφή.

Το όνομα του Μάρτιν Σκρτέλ παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τον εκπρόσωπο του Σλοβάκου αμυντικού να επιβεβαιώνει τις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Ajansspor, ο Μιτχάτ Χαλίς, τόνισε ότι υπάρχει και καθημερινή επικοινωνία του παίκτη με τον πρώην συμπαίκτη του και πλέον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά.

Οι δηλώσεις για Σκρτελ και Ολυμπιακό

«Είχαμε συνάντηση με την Φενέρμπαχτσε. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο για το συμβόλαιο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να φύγει. Γενικά είναι πολύ χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη. Δεν θα έπαιζε πλέον σε χώρες που κάνει κρύο όπως η Αγγλία και η Ρωσία. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σκρτελ.

Ο Βαλμπουενά του τηλεφωνεί κάθε μέρα και του ζητάει να έρθει στον Ολυμπιακό. Εμπιστεύεται τον Σκρτελ και ξέρει τι μπορεί να προσφέρει. Προσπαθεί να πείσει τον Ολυμπιακό να προχωρήσει την διαδικασία απόκτησης του. Θεωρεί πως μπορούν να πετύχουν και οι δύο. Οι Έλληνες πιέζουν αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι ακόμα».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση