Ρεάλ: Χαμός στο Μπερναμπέου στην παρουσίαση του Αζάρ! Το απρόοπτο στις κερκίδες – videos

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 22:44 Ρεάλ: Χαμός στο Μπερναμπέου στην παρουσίαση του Αζάρ! Το απρόοπτο στις κερκίδες – videos

Χαμός έγινε στο Μπερναμπέου, στην παρουσίαση του Εντέν Αζάρ. Περισσότεροι από 50.000 οπαδοί βρέθηκαν στο γήπεδο της Ρεάλ για να αποθεώσουν το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας του Ζιντάν.

Στις οθόνες του γηπέδου έπαιξε, μάλιστα, ένα φοβερό βίντεο με γκολ και ασίστ του Αζάρ από την καριέρα του σε Λιλ, Τσέλσι και Εθνική Βελγίου.

«Hola a todos» ήταν οι τρεις λέξεις που είπε στα ισπανικά ο Αζάρ. «Ευχαριστώ τον πρόεδρο, την οικογένειά μου. Ηταν ένα όνειρο να παίξω εδώ, σας ευχαριστώ όλους», πρόσθεσε στα γαλλικά ο λακωνικός Βέλγος άσος.

«Είναι μια ξεχωριστή μέρα για το club και αυτούς που το αγαπούν» είπε πριν τον Αζάρ ο Πέρεθ. «Είναι ένα σπάνιο συναίσθημα, η Ρεάλ πήρε έναν εκπληκτικόι παίκτη, κάποιον που μπορεί να φέρει εδώ κάτι σημαντικό. Πάντα είχαμε μεγάλους παίκτες, όπως αυτός που είναι εδώ σήμερα. Θέλουμε πάντα περισσότερους τίτλους, ποτέ δεν σταματάμε. Γι’ αυτό παίρνουμε καταπληκτικούς παίκτες, όπως τον Εντέν Αζάρ. Είσαι εκεί που ήθελες να είσαι. Είναι ένα όνειρο για σένα. Αυτό θα είναι το σπίτι σου, εδώ θα ζήσεις ένα απίστευτο πάθος. Καλώς ήρθες στο νέο σπίτι σου».

Ο Αζάρ έβγαλε, μάλιστα, το κοστούμι του και φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας μερικά κόλπα με την μπάλα, ενώ έστειλε μπάλες και στους οπαδούς στις κερκίδες. Στο τέλος, έβγαλε selfie με φόντο τον κόσμο και φίλησε το σήμα της Βασίλισσας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση