Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεϊμάρ: Κατάθεση πέντε ωρών για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 16:16 Νεϊμάρ: Κατάθεση πέντε ωρών για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού

«Η αλήθεια σύντομα θα λάμψει» τόνισε ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί.

Ο Νεϊμάρ δεν μπορεί να βοηθήσει την εθνική Βραζιλίας στις προσπάθειά της να κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα, καθώς είναι τραυματίας, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Τα διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται με τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν και την υπόθεση του φερόμενου βιασμού, έπειτα από την καταγγελία στην οποία προχώρησε εναντίον του Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα, η οποία τον κατηγορεί πως την κακοποίησε σεξουαλικά σε ξενοδοχείο του Παρισιού.

Για το ζήτημα αυτό ο 27χρονος ποδοσφαιρικός αστέρας έδωσε ακόμη μια κατάθεση. «Δεν έκανα τίποτα, είμαι αθώος», διατυμπάνισε για ακόμη μια φορά στα ΜΜΕ. «Θέλω μόνο να ευχαριστήσω την υποστήριξη όλους εκείνους που μου έστειλαν σχετικά μηνύματα. Και τονίζω ότι είμαι ήρεμος, καθώς η αλήθεια θα εμφανιστεί αργά ή γρήγορα και η μόνη ευχή μου είναι ότι αυτή η υπόθεση να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και απάντησε στις ερωτήσεις της εισαγγελέως, Τζουλιάνα Μπουσάτσος, παρέχοντας τη δική του εκδοχή σε όσα υποστηρίζει το 26χρονο μοντέλο από την πατρίδα του.

Στο τέλος της ανάκρισης, η οποία είχε διάρκεια σχεδόν πέντε ωρών σύμφωνα με την ιστοσελίδα goal.com, υπογράμμισε ότι είναι πεπεισμένος πως «η αλήθεια σύντομα θα λάμψει».

Πηγή: goal.com