Επικυρώθηκε μερικώς η βαθμολογία, ξεκινούν τα πλέι οφ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 19:31 Επικυρώθηκε μερικώς η βαθμολογία, ξεκινούν τα πλέι οφ!
Σε ένα ΔΣ... εξπρές, η Σούπερλιγκα επιβεβαίωσε άρον άρον τη βαθμολογία για τις θέσεις 1-5, και έλυσε τη συνεδρίαση! Δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού, κι έτσι τα πλέι οφ αναμένεται να ξεκινήσουν κανονικά...
 
Ο Παναθηναϊκός ήταν η μόνη ομάδα που ψήφισε κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας, όσον αφορά στην πρώτη της πεντάδα, ενώ ο Παναιτωλικός ψήφισε, μέσω του Φώτη Κωστούλα, λευκό.

Οι πράσινοι κατέθεσαν και ένσταση κατά της απόφασης για επικύρωση της βαθμολογίας!

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι Σάββας Θεοδωρίδης, Τάκης Αγραφιώτης και Γιάννης Βρέντζος, με τον τελευταίο να δηλώνει, κατά την αποχώρησή του:

«Παρότι εμείς έχουμε επιλέξει να μην σχολιάζουμε τις εξελίξεις στη δικαιοσύνη, επειδή εμπιστευόμαστε τη λειτουργία της, όπως προκύπτει από το σύνολο της δικογραφίας, από τις καταθέσεις Μελισσανίδη, Γεωργέα και Καλαϊτζίδη, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που ενοχοποιεί τον κ. Μαρινάκη στη συγκεκριμένη υπόθεση. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για πειθαρχική δίωξη του κ. Μαρινάκη. Δεν γίνεται να δικαζόμαστε στα κανάλια και τα σάιτ και δεν πρόκειται να απαντήσουν ή να απολογούμαστε για ό,τι βλέπει το φως της δημοσιότητας».

Οι δηλώσεις του προέδρου της λίγκας, Γιώργου Μποροβήλου:

«Αποφασίστηκε να επικυρωθεί η βαθμολογίας για τις θέσεις 1-5 εκτός από τον Παναθηναϊκό και τον Παναιτωλικό. Η διαδικασία των πλέι-οφ θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και ελπίζουμε να γίνουν καλά παιχνίδια. Λογικό είναι να υπάρχουν κι άλλες απόψεις. Στην άποψη, όμως, του Παναθηναϊκού, δεν συμφώνησε καμία άλλη ομάδα».

Για τη θέση της διοργανώτριας αρχής γύρω από την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, ο ισχυρός άνδρας του συνεταιρισμού, κατέστησε σαφές ότι:

«Είναι σαφής και ξεκάθαρη η άποψή μου. Πρέπει να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και όταν λέμε κάτι, να το εννούμε. Να αφήσουμε τους ανθρώπους που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και τότε θα κριθούν. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

Δεν πρέπει να κάνουμε πράγματα έξω από τους κανονισμούς. Τα όργανα πρέπει να τα αφήσουμε να λειτουργήσουν και να κάνουν τη δουλειά τους».
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση