Το παράπονο του Πλατινί: Με πονάνε όσα περνάω μετά από όσα έχω κάνει στο ποδόσφαιρο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 10:43 Το παράπονο του Πλατινί: Με πονάνε όσα περνάω μετά από όσα έχω κάνει στο ποδόσφαιρο

Αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψή του το πρωί της Τρίτης και υποστήριξε ότι είναι ήρεμος

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μισέλ Πλατινί μετά από ώρες ερωτήσεων από τα στελέχη της γαλλικής υπηρεσίας κατά της διαφθοράς σχετικά με το ρόλο του σε κρίσιμες αποφάσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος χαρακτήρισε την εμπειρία «επώδυνη δεδομένων των όσων έχω κάνει» στο ποδόσφαιρο.

Όπως είπε περίμενε απλά να τον ρωτήσουν ως μάρτυρα, όπως συνέβη πριν από 18 μήνες. Αντίθετα, όπως περιέγραψε στους δημοσιογράφους, «έφτασα και αμέσως με συνέλαβαν. Πονάει. Πονάει για όλα όσα μπορώ να σκεφτώ, για όλα όσα έχω κάνει. Πονάει. Στο τέλος, όμως, αυτοί έκαναν τη δουλειά τους και εγώ προσπάθησα να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις».

Ο Πλατινί αποκάλυψε ότι οι ανακριτές του τον ρώτησαν για μια σειρά αναθέσεων διοργανώσεων στις οποίες συμμετείχε, συμπεριλαμβανομένων του Euro2016, του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 και του Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

Μια από τις ερωτήσεις, σύμφωνα με τον Πλατινί, αφορούσε και την αγορά από Καταριανούς της Παρί Σεν Ζερμέν, το 2011.

«Κράτησε πολύ αλλά δεδομένων των ερωτήσεων δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά» πρόσθεσε ο Πλατινί προσθέτοντας ότι ο ίδιος νιώθει ήρεμος.

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση