Ο Ουάρντα επέστρεψε στην εθνική Αιγύπτου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 11:17 Ο Ουάρντα επέστρεψε στην εθνική Αιγύπτου

Μόλις δυο μέρες μετά το αποκλεισμό του Αμρ Ουάρντα από την ομάδα της Αιγύπτου που αγωνίζεται στο Κύπελλο Αφρικής 2019, η αιγυπτιακή ομοσπονδία ανακοίνωσε την επιστροφή του.

 

Την Τετάρτη η ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι ο 25χρονος μέσος που ανήκει στον ΠΑΟΚ, τέθηκε εκτός ομάδας για «λόγους συμπεριφοράς».

Ο Ουάρντα κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση στο instagram από την συμπατριώτισσά του, Μέγκαν Κέλερ, που είναι μοντέλο, γεγονός που οδήγησε στον αποκλεισμό του από την ομάδα πριν από τη νίκη των «Φαραώ» με 2-0 εναντίον της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό.

Ο αμυντικός της Άστον Βίλα, Αχμέντ Ελμοχαμαντί, έδειξε δύο δάχτυλα σε κάθε χέρι για να σχηματίσει τον αριθμό 22 του Ουάρντα μετά την νίκη εναντίον της ΛΔ Κονγκό, ενώ ο Μπαχέρ Ελμοχαμαντί, έδειξε μία φανέλα του Ουάρντα ενώ βρισκόταν στον πάγκο.

Η υποστήριξη συνεχίστηκε στο διαδίκτυο, με τους Αιγύπτιους αστέρες Μοχάμεντ Σαλάχ, Αχμέντ Χεγκάτσι και άλλους, ζητώντας ανάκληση της τιμωρίας και «δεύτερες ευκαιρίες» και ο ίδιος ο παίκτης, ζήτησε μέσω βίντεο, δημόσια συγγνώμη.

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Αχμέντ Σομπέιρ, αντιπρόεδρος της Αιγυπτιακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ότι ο Αμρ Ουάρντα επέστρεψε επισήμως στην ομάδα.

Μένει να φανεί, εάν ο Μεξικανός προπονητής της Αιγύπτου Χαβιέ Αγκίρε, ο οποίος δήλωσε ότι ο αποκλεισμός του Ουάρντα δεν θα επηρεάσει την ομάδα, θα τον συμπεριλάβει στα σχέδιά του πριν από τον τελευταίο αγώνα των «Φαραώ» στον όμιλο εναντίον της Ουγκάντας την Κυριακή.

 

Πηγή: zougla.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση