Wimbledon: Η «κατάρα» του τρίτου γύρου χτύπησε τη Σάκκαρη! «Λύγισε» από τη Σβιτολίνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 16:02 Wimbledon: Η «κατάρα» του τρίτου γύρου χτύπησε τη Σάκκαρη! «Λύγισε» από τη Σβιτολίνα

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε απέναντι στη Σβιτολίνα, κοίταξε στα μάτια το Νο. 8 του κόσμου, ωστόσο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουκρανής, χάνοντας με 2-1 σετ κι έτσι ολοκλήρωσε την παρουσία της και στο φετινό Wimbledon στον τρίτο γύρο.

«Βραχνάς» έχει γίνει για την Μαρία Σάκκαρη ο Γ’ γύρος, τόσο του Wimbledon, όσο και όλων των γκραν σλαμ. Εκεί έχει σταματήσει πέντε φορές στην καριέρα της και στα τέσσερα μεγάλα τουρνουά, εκεί σταμάτησε και τώρα για 2η φορά (μετά το 2017) στην ιστορική διοργάνωση του Λονδίνου.

Παρ’ όλο που η Ελληνίδα τενίστρια, νο 32 στον κόσμο, ξεκίνησε εντυπωσιακά στα σετ, η Ουκρανή Ελίνα Σβιτολίνα, νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε τις «απαντήσεις» και νίκησε με 6-3, 6-7(1), 6-2, μετά από 2 ώρες και 7 λεπτά.

Στο πρώτο σετ, η Σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 3-1, ωστόσο έπαθε μπλακ άουτ στη συνέχεια, με τη Σβιτολίνα να απαντάει με 5 σερί γκέιμ και να παίρνει το σετ με 6-3.  Η Σάκκαρη τελείωσε το πρώτο σετ με 18 αβίαστα λάθη!

Στο δεύτερο σετ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπήκε και πάλι δυνατά. Προηγήθηκε με 3-0 και με 5-3, αλλά και πάλι έκανε λάθη, με το παιχνίδι να οδηγείται στο τάι μπρέικ, εκεί όπου η Σάκκαρη ήταν εκπληκτική και με 7-1 έκανε «καθαρά» το 1-1 κι έμεινε ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση.

Στο τρίτο σετ, η Σβιτολίνα έκανε το μπρέικ από νωρίς, κυριάρχησε στο παιχνίδι και «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τη νίκη (6-2).  Η Σάκκαρη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 48 αβίαστα λάθη έναντι μόλις 27 της Ουκρανής κι αυτός ήταν ο λόγος του αποκλεισμού της.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση