Γιαννακόπουλος – Μπακογιάννης: «Τεράστιο έργο για την Αθήνα»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 12:42 Γιαννακόπουλος – Μπακογιάννης: «Τεράστιο έργο για την Αθήνα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Κώστα Μπακογιάννη για το ζήτημα του Βοτανικού και μετά το πέρας της συνάντησης, εμφανίστηκαν αμφότεροι αισιόδοξοι για την υλοποίηση του έργου.

Απόλυτη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για να «τρέξει» το έργο του Βοτανικού, προέκυψε μετά το ραντεβού του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Οι δύο άνδρες έκαναν λόγο για εξαιρετική συνεργασία και διάθεση να αντιμετωπιστεί κάθε πιθανό «εμπόδιο» για να ολοκληρωθεί αυτό το μεγάλο έργο για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις του Μπακογιάννη

«Είναι ένα τεράστιο έργο, ένα πολύ σημαντικό. Μπορεί ν’ αλλάξει, όχι μόνο την εικόνα, αλλά και τη λειτουργία της Αθήνας. Η εναρκτήρια συνεδρίαση με την ομάδα εργασίας θα γίνει την Παρασκευή. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Δεν κόβουμε κορδέλα, δεν πανηγυρίζουμε, κρατάμε χαμηλά τη μπάλα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία που είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι ο εαυτός μας».

Οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου

«Έχουμε όλοι τη διάθεση να προχωρήσουμε. Την επόμενη Παρασκευή στην συνάντηση με την ομάδα εργασίας θα τα βάλουμε όλα κάτω να δούμε τι πρέπει να γίνει, να δούμε τα νομοθετικά και πως μπορούμε να προχωρήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να κάνουμε υπομονή γιατί είναι πολλά τα βήματα που πρέπει να γίνουν. Ο Δήμος, η Κυβέρνηση και ο Παναθηναϊκός έχουν τη διάθεση για να τα καταφέρουμε. Ο κ. Μπακογιάννης εμφανίστηκε ακόμα πιο θετικός σε αυτή τη δεύτερη συνάντησή μας. Είναι θετικοί όλοι οι εμπλεκόμενοι για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα προκύψουν, γιατί θα υπάρξουν και εμπόδια…».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση