Πόλο: «Χάλκινη» η Εθνική κορασίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, 12-7 την Ολλανδία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 16:51 Πόλο: «Χάλκινη» η Εθνική κορασίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, 12-7 την Ολλανδία

Ακόμη ένα μετάλλιο σε επίπεδο υποδομών εξασφάλισε η ελληνική υδατοσφαίριση, με την εθνική κορασίδων να επικρατεί 12-7 της Ολλανδίας και να εξασφαλίζει την τρίτη θέση του παρθενικού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην κατηγορία U15, που διεξήχθη στο Κίρισι της Ρωσίας.
 

Οι παίκτριες του Τάσου Παπαναστασίου κατάφεραν να ξεπεράσουν τη φυσιολογική απογοήτευση από τη χθεσινή (13/7) ήττα από τη Ρωσία (12-10) στον ημιτελικό, αλλά και το κακό ξεκίνημα στον «μικρό» τελικό, όπου βρέθηκαν να χάνουν 3-1 στα μέσα της δεύτερης περιόδου.

Με ένα σερί 4-0 μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά, η ελληνική ομάδα πήρε το προβάδισμα (5-3) και δεν το έχασε έκτοτε. Οι «οράνιε» έμειναν κοντά στο σκορ μέχρι δύο λεπτά πριν τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου (6-5), όμως στη συνέχεια η ελληνική ομάδα πέτυχε πέντε αναπάντητα γκολ και «καθάρισε» το ματς.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-1, 3-2, 4-2

Η σύνθεση της εθνικής: Καραγιάννη, Σάντα 1, Καλογεροπούλου, Σιούτη 2, Τσιμάρα 1, Χαλδαίου 2, Τορνάρου 3, Κυριακάκη, Ανδρεάδη, Τριχά 3, Λασκαρίδου, Κάσσαρη, Μήτσου.

Για την Ολλανδία σκόραραν οι: Ντε Φρις 3, Μοολχούιτσεν 2, Ρούκεβις, Φοορντάουβ.

 

Πηγή: zougla.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση