Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιουβέντους: Τη Δευτέρα στο Τορίνο ο Ντε Λιχτ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 17:20 Γιουβέντους: Τη Δευτέρα στο Τορίνο ο Ντε Λιχτ

Το μεταγραφικό «σίριαλ» του Ματάΐς Ντε Λιχτ φθάνει στο τέλος του, καθώς οι ιθύνοντες της Γιουβέντους έβαλαν πιο βαθιά το χέρι στην... τσέπη, αυξάνοντάς την προσφορά τους στον Αγιαξ.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα του Τορίνο «Tuttosport», ο 19χρονος Ολλανδός διεθνής στόπερ συμφώνησε σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, η οποία συμφώνησε στα 77 εκατ. ευρώ με τον τον Αίαντα για τα δικαιώματα του.

Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός αναμένεται αύριο στην Ιταλία και την Τρίτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπιανκονέρι», οι οποίοι θα βάλουν στον παίκτη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 150 εκατ. ευρώ!

Ο Ντε Λιχτ, ο οποίος ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην εκπληκτική πορεία του «Αίαντα» στο Champions league και στην κατάκτηση του νταμπλ στην Ολλανδία, θα έχει ετήσιες αποδοχές πάνω από 12 εκατ. ευρώ, που μαζί με τα μπόνους θα φθάσει τα 16 εκατ. ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην Serie A, μετά τον συμπαίκτη του πλέον στη «Γηραιά Κυρία», Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

Πηγή: zougla.gr