Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καρντόσο: «Χρειαζόμαστε χρόνο και μεταγραφές»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 22:59 Καρντόσο: «Χρειαζόμαστε χρόνο και μεταγραφές»

Μεταγραφική ενίσχυση χρειάζεται η ΑΕΚ, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Μιγκέλ Καρντόσο, μετά το τρίτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους με την Μακάμπι Νετάνια, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

«Κάποιες στιγμές ήμασταν κοντά σε αυτό που θέλαμε. Στο πρώτο μέρος κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν. Αυτή τι στιγμή η ομάδα προσπαθεί να κάνει αυτά που δουλεύουμε, στο πρώτο μέρος όταν βάλαμε τη μπάλα κάτω δημιουργήσαμε ευκαιρίες και σκοράραμε. Στο ημίχρονο είπα οτι όταν κάνουμε τα πράγματα όπως θέλουμε να πιέζουμε ψηλά και να έχουμε κάτω τη μπάλα ειναι όλα εύκολα για εμας οι παικτες το κατάλαβαν.

Στο δεύτερο μέρος ημασταν άνετοι είχαμε κάλους συνδυασμούς και κάναμε αυτά που θέλαμε. Ο αντίπαλος είχε 2-3 εύκαιρες εμείς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ αλλά τα δείγματα είναι θετικά, συνεχίζουμε τη δουλειά.

Τις τελευταίες δυο ήμερες μειώσαμε την ένταση για να δούμε τα παιδιά να κάνουν αυτά που θέλουμε και σημερα άλλα και αύριο», δήλωσε αρχικά ο Μιγκέλ Καρντόσο στην κάμερα της Nova.

Για τον βοηθό του: «Το πρώτο πράγμα ειναι πως μοιράζουμε τις δουλείες με το τεχνικό τιμ. Ο στόχος μου ειναι να βάλω τους συνεργάτες μου να κάνουν αυτο που θέλω για να δούμε στο γήπεδο τον τρόπο παιχνιδιού που μας αρέσει.

Ο γυμναστής πρέπει να δώσει έμφαση στην φυσική κατάσταση για να μπορούν οι παικτες να αντεπεξέλθουν.

Έχω εμπιστοσύνη στον βοηθό μου και δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης κατά τη διάρκεια της σεζόν μπορεί να βλέπω ένα φιλικό παιχνίδι από την κερκίδα και κάτω να ειναι ο Μπατίστα. Ο Φρανσίσκο ειναι ένας συνεργάτης που κάθεται στις κερκίδες και μας δίνει μερικές συμβουλές για όσα δεν βλέπουμε από τον πάγκο».

Για τον Βέρντε: «Σε γενικές γραμμές όλοι οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται χρόνο και δουλεύουν πάνω στις ιδέες μας. Όσο αναφορά τα ονόματα δεν έχω κάτι να πω άλλα, υπάρχει επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο για την ενίσχυση που χρειάζεται ξεκάθαρα η ομαδα.

Το ρόστερ με τις προσθήκες θα μεγαλώσει και πρέπει να τους αξιολογήσουμε όλους σωστά».

Για το ρόστερ 23 παικτών: «Ο αριθμός των παικτών μπορεί να αλλάξει, θα εξετάσουμε λεπτομερώς και πολύ προσεκτικά όλα όσα χρειάζονται για να πάρουμε αποφάσεις ώστε, να γίνει το καλύτερο για την ομάδα και τους παίκτες».

πηγή: newsit.gr