Παναθηναϊκός: Γνωστός ηθοποιός στηρίζει το PAO Alive! Διαθέτει το 50% των εσόδων του από παράστασή του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 11:02 Παναθηναϊκός: Γνωστός ηθοποιός στηρίζει το PAO Alive! Διαθέτει το 50% των εσόδων του από παράστασή του

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού ΑΟ

Ο Παναθηναϊκός Σύλλογος έχει τεράστια κοινωνική συμβολή και αποτελεί ένα ζωντανό πολιτιστικό στοιχείο της χώρας αλλά και της πρωτεύουσας.

Σε αυτό το πλαίσιο και στην γενικότερη ενεργοποίηση που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων γύρω από το PAO Alive, ο καλλιτεχνικός κόσμος δηλώνει και αυτός παρόν στην προσπάθεια να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό μας ζωντανό.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης, ανταποκρίθηκε έμπρακτα στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας του Προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αποφάσισε να στηρίξει το PAOAlive δωρίζοντας το 50% των καθαρών εσόδων της παράστασης «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του» που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στην Πετρούπολη.

Ο κ. Τάσος Ιορδανίδης σημειώνει σχετικά:

«Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Πήρα αυτή την πρωτοβουλία γιατί αισθάνομαι ότι μέσω του θεάτρου και μέσω της συνολικής προσπάθειας για την πραγμάτωση του Pao alive, μπορούμε να περάσουμε μηνύματα.Σημαντικά μηνύματα για όλους μας και κυρίως για τις γενιές που έρχονται.

Ένα από αυτά είναι ότι ο άνθρωπος έχει τη δύναμη να αλλάξει τις ισορροπίες και να διαμορφώσει τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο. Αρκεί να συνειδητοποιήσει ότι το »μαζί» και η συνεργασία είναι απαραίτητα για την υλοποίηση των ονείρων και των οραμάτων.

Ο ελληνικός αθλητισμός μας έχει προσφέρει μεγάλες χαρές και ο Παναθηναϊκός σε πολλές από αυτές έχει βάλει την υπογραφή του φαρδιά-πλατιά.

Από το μετερίζι μου λοιπόν, από το χώρο του του θεάτρου, μέσω της παράστασης »Ο Τζόνι πήρε τ’ όπλο του» στην Πετρούπολη στις 8 Σεπτεμβρίου, θα γίνουμε μέρος αυτής της προσπάθειας, διαθέτοντας το 50 τοις εκατό των καθαρών εσόδων της συγκεκριμένης βραδιάς».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση