ΠΑΟΚ – Άγιαξ: «Μάχη» για την… υπέρβαση μέσα στην Τούμπα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 10:03 ΠΑΟΚ – Άγιαξ: «Μάχη» για την… υπέρβαση μέσα στην Τούμπα

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στα πλέι οφ του Champions League θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται τον Άγιαξ (Open TV, 20:00) στην κατάμεστη Τούμπα.

Θα γίνει τελικά ο Άγιαξ -για τρίτη φορά- ένα… αξεπέραστο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια του για πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League και στους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης; Έφτασε η ώρα να το μάθουμε.

Ο νταμπλούχος Ελλάδας υποδέχεται τον “Αίαντα” στην κατάμεστη Τούμπα (σ.σ. έχει ανακοινωθεί sold out) και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην εκπληκτική περσινή πορεία του και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση του στην επόμενη προκριματική φάση.

Φυσικά, το έργο του δεν είναι εύκολο, αφού η… φανέλα του Άγιαξ έχει τεράστιο “βάρος”, ενώ οι Ολλανδοί έχουν πανηγυρίσει τις δύο προηγούμενες φορές που έχουν συναντήσει τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Αμπέλ Φερέιρα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ομάρ Ελ Καντουρί και αναμένεται να του δώσει θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Μαροκινός μέσος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από ενοχλήσεις στη μέση, εκτιμάται, όμως, πως θα είναι μάχιμος για την αναμέτρηση με τον “ Αίαντα”.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιλεγούν για τους Θεσσαλονικείς οι: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μάτος, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί, Εσίτι (ή Αουγκούστο), Πέλκας, Ακπομ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την UEFA ο 39χρονος Σλοβένος, Σλάβκο Βίντσιτς.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση