Ελαμπντελαουί: Καλό αποτέλεσμα στην Τουρκία, πρόκριση στο Καραϊσκάκης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 12:30 Ελαμπντελαουί: Καλό αποτέλεσμα στην Τουρκία, πρόκριση στο Καραϊσκάκης

«Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας».

Κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Πόλη, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τόνισε πως η ομάδα του πέταξε για ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα φέρει την πρόκριση στο Φάληρο.

Ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού είπε χαρακτηριστικά στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Συγκεντρωνόμαστε πρώτα στο πρώτο παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, ώστε μετά με μία καλή απόδοση και ένα καλό αποτέλεσμα στη δική μας έδρα να προκριθούμε.

Γνωρίζουμε ότι είναι μία καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχουν πολύ καλές μονάδες. Το σημαντικό για μας είναι να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι και να καταλάβουμε πως ό,τι και να γίνει εκεί, ακόμα και να μην καταφέρουμε να σκοράρουμε ή να κερδίσουμε, το αποτέλεσμα θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να κάνουμε το παιχνίδι μας, ώστε στο δικό μας γήπεδο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να προκριθούμε», ανέφερε αρχικά ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού.

Για τον εαυτό του και τη φετινή ομάδα: «Είμαι αρκετά χρόνια εδώ και είμαι χαρούμενος για αυτό. Είμαι πολύ θετικός και ανυπομονώ για το τι θα μας φέρει η νέα σεζόν. Η προετοιμασία ήταν πολύ καλή, περάσαμε τον προηγούμενο γύρο και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Η ομάδα δείχνει δυνατή, πιο δυνατή από την περσινή χρονιά και αυτό είναι πολύ θετικό, γιατί πέρσι είχαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα».

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση