Τσιτσιπάς: Οι ευχές της ATP για τα γενέθλια και η… βαθμολογική υποχώρηση!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 15:51 Τσιτσιπάς: Οι ευχές της ATP για τα γενέθλια και η… βαθμολογική υποχώρηση!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σβήνει σήμερα 21 κεράκια, με την ATP να στέλνει τις ευχές της στο νέο “αστέρι” του τένις. Μικρή πτώση στην παγκόσμια κατάταξη.

Τα 21 γενέθλια του γιορτάζει σήμερα (12.08.2019) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με την η ένωση του ανδρικού τένις (ATP) να τού έστειλε -μέσω των social media- τις ευχές της.

Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Σινσινάτι, για να λάβει μέρος στο Western & Southern Open και σε αυτή την ηλικία έχει ήδη μια συμμετοχή σε ημιτελικά Grand Slam, τρεις τίτλους καριέρας και νίκες κόντρα σε μεγαθήρια του αθλήματος!

Όπως έγινε γνωστό όμως -μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από το Rogers Cup- ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποχώρησε δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και είναι πλέον 7ος με 3.455 βαθμούς.

Τον προσπέρασαν ο Ιάπωνας, Κέϊ Νισικόρι και ο Γερμανός, Αλεξάντερ Σβέρεφ,που καταλαμβάνουν την 5η και την 6η θέση αντίστοιχα. Η πρώτη τετράδα της λίστας έμεινε αναλλοίωτη, με τους Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ και Τιμ.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση