Παρί - Νεϊμάρ: Λεφτά και Ίσκο ή τερματοφύλακα ζητούν οι Γάλλοι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 16:17 Παρί - Νεϊμάρ: Λεφτά και Ίσκο ή τερματοφύλακα ζητούν οι Γάλλοι

Τα αιτήματα των Παριζιάνων να μην αρέσουν καθόλου στους «μερένγκες».

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζουν τις δύσκολες διαπραγματεύσεις τους για την υπόθεση του Νεϊμάρ, με τα αιτήματα των Παριζιάνων να μην αρέσουν καθόλου στους «μερένγκες».

Όπως τονίζει η γαλλική ιστοσελίδα «Le10Sport», οι συζητήσεις ανάμεσα στη «βασίλισσα» και τους Πρωταθλητές Γαλλίας είναι συνεχείς και αποδεικνύονται αρκετά περίπλοκες για να βρεθεί η φόρμουλα με την οποία ο Νεϊμάρ θα καταφέρει ενδεχομένως να μετακομίσει στη Μαδρίτη για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι «μερένγκες» φέρονται να πρόσφεραν 120 εκατομμύρια ευρώ και τον Χάμες Ροντρίγκες, με τους ανθρώπους της Παρί να ζητούν τον Ίσκο αντί του Κολομβιανού.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Ζιντάν και αμέσως η προσφορά άλλαξε. Από την πλευρά της, η Παρί πάλι παρουσίασε άλλες απαιτήσεις, τονίζοντας στους ανθρώπους της Ρεάλ ότι αφού δεν μπορούν να έχουν τον Ίσκο, θα ήθελαν είτε τον Κουρτουά είτε τον Κέιλορ Νάβας.

Ο Νεϊμάρ, πάντως, το βράδυ της Κυριακής στο ματς με τη Νιμ, άκουγε από το γήπεδο να τον βρίζει εν χορώ λόγω της συμπεριφοράς που έχει επιδείξει με την απόγνωση να φύγει από την πόλη του φωτός...

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση