Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Τζακ Ρόντγουελ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 21:18 Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Τζακ Ρόντγουελ

Ο Τζακ Ρόντγουελ επανήλθε τις τελευταίες ώρες, μέσω του Αγγλου ατζέντη του, στις διαπραγματεύσεις με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκο Νταμπίζα και ο 28χρονος Αγγλος βρίσκεται πλέον όλο και πιο κοντά στο να φορέσει την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο διεθνής πολυσύνθετος Αγγλος άσος διεμήνυσε στον εκπρόσωπό του ότι είναι διατεθειμένος να ρίξει περαιτέρω τις απαιτήσεις του προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Σε αυτό έχει παίξει σημαίνοντα ρόλο το γεγονός ότι επισκέπτεται οικογενειακώς εδώ και αρκετά χρόνια τη χώρα μας ως προορισμό των καλοκαιρινών του διακοπών, η σύντροφός του λατρεύει την Ελλάδα και ο ίδιος έχει σαφή εικόνα για το μέγεθος του συλλόγου και των φίλων της ομάδας.

Όλα τα παραπάνω τον έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι το «τριφύλλι» αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για να πραγματοποιήσει «restart» στην καριέρα του και το μοναδικό ζητούμενο είναι να καλύψει ο Παναθηναϊκός το μίνιμουμ των απαιτήσεών του. 
 

Οι απαιτήσεις αυτές δεν αφορούν τόσο τα «φιξ» χρήματα του συμβολαίου του. Σε αυτόν τον τομέα, η πλευρά του Ρόντγουελ εμφανίζεται πλέον διατεθειμένη να προσεγγίσει τις πενιχρές οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού και να κλείσει την ψαλίδα! 

Επιθυμεί όμως να δοθούν κάποιες παροχές που θα καλύψουν σε ένα βαθμό την απόσταση, όπως για παράδειγμα την ενοικίαση της κατοικίας του στην Αθήνα, το αγγλικό σχολείο του ενός από τα δύο παιδιά του που είναι μεγαλύτερο σε ηλικία κλπ.

Η παραπάνω εξέλιξη είναι προφανώς θετική για τον Παναθηναϊκό, υπό την έννοια ότι τα βασικότερα θέματα έχουν ξεπεραστεί και απομένουν απλώς δευτερεύοντα ζητήματα προς διευθέτηση, ενώ από αμιγώς αγωνιστικής πλευράς σε περίπτωση που υλοποιηθεί το «deal» με τον Ρόντγουελ οι «πράσινοι» θα βάλουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη με εντυπωσιακές παραστάσεις που μπορεί να παίξει τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός μέσος.

Δύο θέσεις όπου ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να ενισχυθεί, με τον Ρόντγουελ να του δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσει έναν παίκτη «δύο σε ένα», αποφεύγοντας μία έξτρα μεταγραφική προσθήκη.

 

Πηγή: zougla.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση