Παναθηναϊκός: Κοιτούν Βέμερ, Χόγκλαντ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 11:27 Παναθηναϊκός: Κοιτούν Βέμερ, Χόγκλαντ
Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε αναζήτηση δεξιού μπακ, και μπορεί να έχει προκριθεί η περίπτωση Λιζόν από τον Άγιαξ, ωστόσο δύο ακόμη παίκτες φαίνεται πως βρίσκονται στο στόχαστρο των πρασίνων.
 
Ο λόγος για τους Τιμ Χόγκλαντ και Γιανς Βέμερ, δύο παίκτες με καριέρα στα γερμανικά γήπεδα. Πρόκειται φυσικά για δύο πολύ διαφορετικές περιπτώσεις.

Ο Τιμ Χόγκλαντ είναι 33 χρονών και τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα της Φούλαμ. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Μάιντς, Σάλκε, Στουτγκάρδη και ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας.

Ο Γιανς Βέμερ είναι μόλις 22 χρονών και φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Πάντερμπορν, η οποία όλα δείχνουν ότι θα υποβιβαστεί. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Με την Πάντερμπορν έκανε 21 συμμετοχές φέτος.
 
Στις υποθέσεις των Αμπέιντ και Εσιέν, τώρα, εξελίξεις αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα. Οι πράσινοι θα κάνουν νέα κρούση στον Εσιέν, αναζητώντας τη θετική του απάντηση, ενώ στο θέμα του Αλγερινού χαφ της Νιουκάστλ, με την Πρέμιερ Λιγκ να ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο και τους "Ανθρακορύχους" να κινδυνεύουν με υποβιβασμό, πολλά θα κριθούν και από την παραμονή ή μη της Νιουκάστλ (αν και θεωρείται δύσκολο να παραμείνει ο Αμπέιντ και τη νέα σεζόν εκεί).
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση