Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαθμολογία UEFA: Μαύρη βραδιά για την Ελλάδα! Κίνδυνος να χάσει τουλάχιστον μία ομάδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 09:48 Βαθμολογία UEFA: Μαύρη βραδιά για την Ελλάδα! Κίνδυνος να χάσει τουλάχιστον μία ομάδα

Η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ τα… έκαναν θάλασσα στα πρώτα παιχνίδια τους για τα πλέι οφ του Europa League. Η Ένωση ηττήθηκε από την Τραμπζονσπόρ με 1-3 στο ΟΑΚΑ και βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός Ευρώπης, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε από τη Σλόβαν με 1-0 στη Μπρατισλάβα και καλείται να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση στη ρεβάνς της Τούμπας.

Η Ελλάδα έκλεισε χωρίς έξτρα βαθμούς την ευρωπαϊκή εβδομάδα και κινδυνεύει να χάσει τουλάχιστον μία ομάδα από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών Κυπέλλων.

Η Κύπρος παραμένει 15η με 24.875 βαθμούς (μετά την ήττα 3-0 του Απόλλωνα Λεμεσού από την Αϊντχόφεν) και η Ελλάδα είναι 16η με 23.500, ενώ αρκετά κοντά είναι η Κροατία με 22.375.

Στόχος της Ελλάδας είναι να τερματίσει αρχικά στη 15η θέση, προκειμένου από τη σεζόν 2021/22 να διατηρήσει πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια (δύο στα προκριματικά του Champions League, ένα στα προκριματικά του Europa League 1 και δύο στα προκριματικά του Europa League 2 που θα εισαχθεί εκείνη τη σεζόν).

Η κατάταξη της UEFA

πηγή: newsit.gr