Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανιώνιος – Βόλος: «Άλωσε» τη Νέα Σμύρνη ο Μουνίθ!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 22:48 Πανιώνιος – Βόλος: «Άλωσε» τη Νέα Σμύρνη ο Μουνίθ!

Με δύο γκολ συστήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Χουάν Μουνίθ, ο οποίος και χάρισε τη νίκη στο Βόλο απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, σκοράροντας και τα δύο τέρματα στο 2-1 της ομάδας του.

Με το… δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα η νεοφώτιστη ομάδα του Βόλου, καθώς με τον Μουνίθ να εμφανίζεται «καυτός», πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Πανιωνίου, «αλώνοντας» τη Νέα Σμύρνη στην πρεμιέρα της Superleague.

Ο Ισπανός εξτρέμ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 38′ με εκτέλεση φάουλ, στην οποία ο Κότνικ είχε κακή αντίδραση και έκανε… δώρο το πρώτο γκολ στους φιλοξενούμενους.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, αλλά ο Βόλος ήταν αυτός που βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας το 2-0 με τον ίδιο παίκτη και μετά τη χρήση του VAR από τον διαιτητή.

Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ο Πανιώνιος, ήταν να μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Αραμπούλι και ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας του τραυματισμού του Μπασόνγκ στο 86′.

Οι συνθέσεις στο Πανιώνιος – Βόλος

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Μανιάτης (55′ Μαξίμοβιτς), Αρτσε, Τσιλούλης (55′ Εμμανουηλίδης), Καμαρά, Δούμτσιος (74′ Αραμπούλι).
ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Ατιγιάτ (34΄Μπαταγιάννης), Τσοκάνης, Μυστακίδης (78′ Μαξ), Ζοάο, Μουνίθ (82′ Σαρμιέντο), Γέντρισεκ.

πηγή: newsit.gr