Μπαρτσελόνα: Φήμες για υποτροπή στον τραυματισμό του Μέσι!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 13:26 Μπαρτσελόνα: Φήμες για υποτροπή στον τραυματισμό του Μέσι!

Μεγάλη ανησυχία υπήρξε στις τάξεις των φίλων της Μπαρτσελόνα, μετά την είδηση που ήθελε τον Λιονέλ Μέσι να έχει πάθει υποτροπή στον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν την Τετάρτη (28.08.2019), ο Μέσι έπαθε υποτροπή στον τραυματισμένο αστράγαλο του δεξιού του ποδιού (σ.σ. πρόβλημα που απέκτησε από την προπόνηση της 5ης Αυγούστου), με τα Μέσα της Βαρκελώνης να κάνουν λόγο για απουσία τεσσάρων εβδομάδων. Αυτό θα σήμαινε ότι ο Αργεντινός θα έχανε τα παιχνίδια με Οσασούνα, Βαλένθια, Γρανάδα και Βιγιαρεάλ, καθώς και την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ωστόσο, από το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα διαψεύδεται ότι ο Μέσι παρουσίασε νέο πρόβλημα. Πηγές των Καταλανών αναφέρουν πως η αποθεραπεία προχωράει βάσει προγράμματος και πως το πιο πιθανό είναι να απουσιάσει από τον αγώνα με την Οσασούνα στην Παμπλόνα για την τρίτη αγωνιστική της La Liga (Σάββατο 30/8), καθώς δεν υπάρχει λόγος βιασύνης (ακολουθεί και η διακοπή των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων).

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση