Τραγωδία στην Κύπρο: Μητέρα σκότωσε το 12χρονο παιδί της με μαχαίρι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 19:45 Τραγωδία στην Κύπρο: Μητέρα σκότωσε το 12χρονο παιδί της με μαχαίρι

Το θύμα εντοπίστηκε στο σπίτι τους σε λίμνη αίματος- Ομολόγησε η 40χρονη

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο, μία οικογενειακή τραγωδία που συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στο Γέρι, στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του sigmalive.com, αγόρι ηλικίας 12 ετών βρέθηκε νεκρό μέσα σε διαμέρισμα με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, μετά από πληροφορία που έφτασε στις Αρχές, Αστυνομία και Πυροσβεστική μετέβησαν στο διαμέρισμα που διέμεναν μητέρα και γιος και κατάφεραν να μπουν μέσα στην οικία.

Εκεί εντόπισαν σε λίμνη αίματος το άτυχο αγοράκι και την μητέρα του αναίσθητη. Στο σημείο βρέθηκε και ο σύζυγος της μητέρας.

Το 12χρονο παιδί φέρεται να σκότωσε η ίδια του η μητέρα, η οποία μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς επιχείρησε να θέσει τέρμα στην ζωή της. Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα από την Ρωσία, η οποία ήταν παντρεμένη με Ελληνοκύπριο.

Η 40χρονη συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημα

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σαίλος, ανέφερε πως, «η αστυνομία γύρω στις 2 και 10 το απόγευμα ενημερώθηκε ότι στο 2ο όροφο διαμερίσματος στο Γέρι υπήρχε νεκρό πρόσωπο και ένα άλλο πρόσωπο τραυματισμένο».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του sigmalive.com, η αστυνομία επισκέφθηκε τη σκηνή, όπου βρήκε το 12χρονο παιδί νεκρό στο κρεβάτι, ενώ την μητέρα ηλικίας 40 ετών τραυματισμένη στο χολ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, εξήγησε ο κ. Σάιλος.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις από την αστυνομία αλλά και από τις εξετάσεις από τους ιατροδικαστές στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι έχουμε ενώπιον μας μια οικογενειακή τραγωδία, είπε.

Πρόσθεσε πως, το πρόσωπο το οποίο εντόπισε τα πρόσωπα είναι ο σύζυγος της παιδοκτόνου, ηλικίας 52 ετών, ενώ το 12 ετών παιδί είναι παιδί της 40χρονης.

«Από τις πρώτες αναφορές φαίνεται ότι η 40χρονη αντιμετωπίζει διάφορα ιατρικά προβλήματα. Στη σκηνή εντοπίστηκαν διάφορα αιχμηρά αντικείμενα και διερευνάται για φόνο εκ προμελέτης».

Τέλος ο κ. Σάιλος σημείωσε πως η 40χρονη τραυματίας συνελήφθη και έχει παραδεχθεί το έγκλημα.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση