ΠΑΟΚ: Η «συγγνώμη» του Σαββίδη! «Η ευθύνη βαραίνει τη διοίκηση» pic

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 18:58 ΠΑΟΚ: Η «συγγνώμη» του Σαββίδη! «Η ευθύνη βαραίνει τη διοίκηση» pic

Με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ, έστειλε μήνυμα ενότητας και εμπιστοσύνης προς τους παίκτες και εξέφρασε τη σιγουριά, του πως θα χαρίσουν και φέτος «ανεπανάληπτες στιγμές».

Το ποστάρισμα του μέλους του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ

«Ο ΠΑΟΚ χθες δέχθηκε ένα ισχυρότατο χτύπημα σε όλα τα επίπεδα. Η ευθύνη βαραίνει όλους μας στη διοίκηση και εγώ προσωπικά θέλω να ζητήσω συγνώμη για το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί!

Ο ΠΑΟΚ, όμως, γεννήθηκε για τα δύσκολα, υπόσχομαι πως θα πεθάνουμε όλοι για να ζήσουμε στιγμές σαν τις περσινές. Ενωμένοι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, το πιστεύουμε, πίστεψτέ το και εσείς!

Υ.Γ. Πριν δύο χρόνια με τους ίδιους παίκτες ζήσαμε κάτι ανάλογο με το χθεσινό αλλά αυτοί οι ίδιοι μας χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές ευτυχίας, το ίδιο θα κάνουν και φέτος.

Υ.Γ2. Οι ευρωπαϊκές νύχτες μεγαλώνουν μια ομάδα, όμως, περισσότερο και από αυτό, ένα κλαμπ μεγαλώνει όταν διαχειρίζεται το ίδιο καλά τις επιτυχίες και τις αποτυχίες. Με υπομονή και χαμηλά το κεφάλι θα φτάσουμε εκεί όπου ονειρευόμαστε».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση