Με +4 ανεβαίνει στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός που... δέχθηκε επιστροφές

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 23:10 Με +4 ανεβαίνει στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός που... δέχθηκε επιστροφές

Tέτοιες... επιστροφές δέχεται ο Παναθηναϊκός. Ο Νίνης διανύει περίοδο εξαιρετικού come back, ενώ ο Μπεργκ επέστρεψε δυνατός μετά την περιπέτεια της υγείας του... Οι δυο τους ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στη νίκη των "πράσινων" επί του Ατρόμητου στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Αυτή η νίκη δίνει σαφές προβάδισμα στον Παναθηναϊκό που θα ανέβει στην Τούμπα με το υπέρ του +4 στη βαθμολογία από το δεύτερο ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα και σχεδόν την... απόλυτη κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ, το οποίο δεν ήρθε... Για την ακρίβεια, όπως ήρθε... έφυγε, καθώς ακυρώθηκε. Στο 45' ο Ταυλαρίδης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά δόθηκε επιθετικό φάουλ. Ωστόσο, το ριπλέι δεν έδειξε παράβαση.

Μάλιστα, ο Αρετόπουλος αρχικά είχε δείξει σέντρα κι έπειτα ακύρωσε το γκολ με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί με ένταση το πρώτο μέρος, καθώς ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του, βλέποντας και τον βοηθό.

Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την είσοδό του ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έδειξε για μια ακόμη φορά την άριστη επαφή που έχει με τα δίχτυα... Στο 61' ο Νίνης “άδειασε”... μαγικά τον Κατσουράνη, έβγαλε με το εξωτερικό στον Μπεργκ και ο Σουηδός με μονοκόμματο δεξί σουτ έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

Επτά λεπτά αργότερα, στο 68' έγινε το 2-0... Σκόρερ ποιος άλλος; Ο Μπεργκ που αποθεώθηκε από τη Λεωφόρο μόλις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μαυρία από τα δεξιά.

Το “τριφύλλι” συνέχιζε να πιέζει για το το τρίτο γκολ έως και το τέλος της αναμέτρησης, αλλά δεν μπόρεσε να το πετύχει...

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής (78' Λαγός), Κλωναρίδης (46' Μπεργκ), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (65' Μαυρίας), Ταυλαρίδης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Νίνης, Μπούρμπος.
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης (78' Μπάλλας), Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (51' Καραμάνος), Κιβρακίδης, Δημούτσος (57' Ούμπιδες), Λαζαρίδης, Κοντοές

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση