Φινλανδία – Ελλάδα: «Τελικός» στο Τάμπερε! Μονόδρομος το «διπλό»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 10:39 Φινλανδία – Ελλάδα: «Τελικός» στο Τάμπερε! Μονόδρομος το «διπλό»

Η Εθνική Ελλάδας δεν έχει περιθώρια για άλλο αρνητικό αποτέλεσμα. Το σύνολο του Τζον Φαν΄τ Σιπ καλείται να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Φινλανδίας, προκειμένου να παραμείνει ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2020.

Mετά τις δύο ήττες τον Ιούνιο στο ΟΑΚΑ από Ιταλία και Αρμενία, η «γαλανόλευκη» βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, με τον νέο προπονητή της να καλείται να την οδηγήσει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών στο ντεμπούτο του στον πάγκο της.

Το πλάνο του Τζον Φαν΄τ Σιπ

Η Εθνική Ελλάδας αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές απέναντι στους Φινλανδούς, με τον Φαν’τ Σιπ να έχει καταλήξει, όπως όλα δείχνουν, στους 11 παίκτες που θα ξεκινήσει.

Ο Βλαχοδήμος αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, έχοντας το προβάδισμα στη «μάχη» με τον Μπάρκα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς, ενώ στα άκρα θα είναι οι Τσιμίκας και Μπακάκης.

Στο 4-3-3 του Ολλανδού τεχνικού, η τριάδα του κέντρου θα είναι οι Ζέκα, Μπουχαλάκης και Σάμαρης, ενώ όσον αφορά την τριάδα στην επίθεση, αυτή θα αποτελείται από τους Μασούρα, Κολοβό και Κουλούρη.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Ελλάδας στερείται των υπηρεσιών των Φορτούνη και Μάνταλου, ενώ δεν βρίσκονται στα πλάνα οι Μήτρογλου και Δώνης.

Το παιχνίδι έχει οριστεί να διευθύνει ο Ισπανός Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα που πρόσφατα είχε σφυρίξει το ματς του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν (4-0). Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Ισπανοί Μαρτίνεθ και Σεραϊν και τέταρτος ο Μπενγκοετσέα.

Η βαθμολογία του ομίλου:

Ιταλία 12

Φινλανδία 9

Αρμενία 6

Ελλάδα 4

Βοσνία Ερζεγοβίνη 4

Λιχτενστάιν 0

Η 5η αγωνιστική:

Φινλανδία – Ελλάδα

Αρμενία – Ιταλία

Βοσνία Ερζεγοβίνη – Λιχτενστάιν

Η επόμενη (6η) αγωνιστική:

Ελλάδα – Λιχτενστάιν

Φινλανδία – Ιταλία

Αρμενία – Βοσνία Ερζεγοβίνη

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση