Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Superleague: «Ζωντανός» ο Πανιώνιος με Μαξίμοβιτς!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 22:07 Superleague: «Ζωντανός» ο Πανιώνιος με Μαξίμοβιτς!

Η Λάρισα ήταν πιο "απειλητική" στη Νέα Σμύρνη, αλλά ο Πανιώνιος ήταν αυτός που βρήκε το γκολ με τον Μαξίμοβιτς και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, στο ντεμπούτο του Νίκι Παπαβασιλείου στον πάγκο του.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε τη σεζόν με -6 βαθμούς και δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, όμως η αλλαγή προπονητή έφερε και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι υπάρχει… ζωή στη Νέα Σμύρνη.

Με τον Νίκι Παπαβασιλείου στον πάγκο, οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 1-0 της Λάρισας, παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σκόραρε στο 56′ και χάρισε τη νίκη και τους πρώτους βαθμούς στη σεζόν στην ομάδα του, η οποία παραμένει όμως τελευταία στη βαθμολογία με -3 πια.

Οι συνθέσεις στο Πανιώνιος – ΑΕΛ

Πανιώνιος (Νίκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (90′ +3′ Παπαγεωργίου), Καμαρά (75′ Παπανικολάου), Αρτσε (82′ Οικονομίδης), Τσιλούλης, Αραμπούλι

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, (68′ Νούνιτς) Μιχαήλ, Καρανίκας, Ζίβκοβιτς, Φατιόν (68′ Μιλοσάβλιεβιτς), Κάτσε, Μπούστος (75′ Φιλίποβιτς) Ουάρντα, Ντάουντα

πηγή: newsit.gr