Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άρης – Παναθηναϊκός: Διασυρμός! Οι «κίτρινοι»… γλέντησαν με τεσσάρα το Τριφύλλι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 23:35 Άρης – Παναθηναϊκός: Διασυρμός! Οι «κίτρινοι»… γλέντησαν με τεσσάρα το Τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός διασύρθηκε με τέσσερα γκολ από τον Άρη στο Βικελίδης, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να κάνει... πλάκα στο ματς, έχοντας γκολ και δύο ασίστ στο 4-0 της ομάδας του επί του... ναυαγίου του Γιώργο Δώνη.

Το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Superleague μετετράπη σε ένα απίστευτο «πάρτι» για τον Άρη, ο οποίος και «διέλυσε» τον Παναθηναϊκό με 4-0 για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι «κίτρινοι» εκμεταλλεύτηκαν αρχικά τα παιδαριώδη λάθη των παικτών του Τριφυλλιού και τους «σκότωσαν» στη συνέχεια στις αντεπιθέσεις για μία επιβλητική επικράτηση, που έφερε τους «πράσινους» στο ναδίρ. Κορυφαίος του αγώνα, ο Φετφατζίδης με γκολ και δύο ασίστ σε Βέλεθ και Ντιγκινί, για να κλείσει το σκορ ο Ιντέγιε με το πρώτο του γκολ στη Θεσσαλονίκη.

Το παιχνίδι

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο ματς και «πίεσε» για ένα γκολ, αλλά το βρήκε τελικά από ένα απίθανο «δώρο» του Ζαχίντ στον Φετφατζίδη. Ο μέσος του Τριφυλλιού εντελώς ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, έδωσε… ασίστ στον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος παρότι ξαφνιάστηκε και έκανε κακό κοντρόλ, είχε το χρόνο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Το «πάγωμα» του Παναθηναϊκού από το γκολ, έδωσε στους «κίτρινους» τη δυνατότητα να τελειώσουν από νωρίς το ματς, αλλά ο σκόρερ και ο Ντιγκινί δεν κατάφεραν να νικήσουν σε καλές ευκαιρίες τον Διούδη.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη άρχισε έτσι να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Μακέντα και είχε καλό σουτ του Γιόχανσον, που απέκρουσε ο Κουέστα. Στη φάση αυτή όμως, ο Ινσούα έκανε νέο λάθος και έβγαλε τον Φετφατζίδη στην αντεπίθεση, για να κάνει αυτός ασίστ στον Βέλεθ, ο οποίος πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Τριφυλλιού για το 2-0 στο 44′.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε έτσι με ξεκάθαρο προβάδισμα του Άρη και οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο πιο επιθετικά, θέλοντας να αντιδράσουν στο ματς.

Στην πρώτη του αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος όμως, ο Άρης «τελείωσε» τον αγώνα. Ο Φετφατζίδης και πάλι, έκανε νέα ωραία διείσδυση από αριστερά και τέλειο γύρισμα παράλληλα με την εστία, για να φθάσει η μπάλα στον Ντιγκινί, ο οποίος σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το 3-0, ο Παναθηναϊκός «κατέρρευσε» στην άμυνα και δεχόταν τη μία αντεπίθεση μετά την άλλη, για να σκοράρει για πρώτη φορά με την «κίτρινη» φανέλα και ο Ιντέγιε στο , κάνοντας το 4-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι «πράσινοι» στη συνέχεια, ήταν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, με μία τρομερή προσπάθεια του Περέα που πέρασε ως αλλαγή στο ματς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς είχε προηγηθεί φάουλ εκτός φάσης από τον Μακέντα.

 

πηγή: newsit.gr