Άρης: Τέλος και τυπικά ο Μπάσα, οδεύει προς Αυστραλία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 19:30 Άρης: Τέλος και τυπικά ο Μπάσα, οδεύει προς Αυστραλία

Σημαντικός ο ρόλος Χαριστέα για να προχωρήσει η κοινά αποδεκτή από τις δύο πλευρές λύση

Άμεσα έτρεξαν οι εξελίξεις στον Άρη όσον αφορά την υπόθεση αποχώρησης του Μίγκτζεν Μπάσα, καθώς ο Αλβανός διεθνής αμυντικός μέσος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Αυστραλία.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν συμπεριλαμβανόταν στα αγωνιστικά πλάνα των «κίτρινων» και για τον λόγο αυτό βρισκόταν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου προκειμένου να υπάρξει λύση του συμβολαίου του. Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την ιστορία έπαιξε ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος μίλησε με τον Μπάσα και αποφασίστηκε ότι η καλύτερη προοπτική για τις δύο πλευρές είναι να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο διεθνής χαφ δέχθηκε να αποχωρήσει με τους οικονομικούς όρους που πρότεινε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής του συλλόγου της Θεσσαλονίκης και πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για την Αυστραλία, έχοντας πρόταση από ομάδα της χώρας.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης σημείωσε:«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση -κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Μίτζεν Μπάσα. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Μίτζεν Μπάσα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Πηγή: Newsbeast

Προσαρμοσμένη αναζήτηση