Παναθηναϊκός: Σκάναρε τον Ολυμπιακό ο Δώνης! Αυτά ζήτησε από τους παίκτες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 19:07 Παναθηναϊκός: Σκάναρε τον Ολυμπιακό ο Δώνης! Αυτά ζήτησε από τους παίκτες

Ο Γιώργος Δώνης ανέλυσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού τον τρόπο που θέλει να προσεγγίσει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Δώνης αφιέρωσε την Παρασκευή πολύ χρόνο στο να αναλύσει στους παίκτες τον τρόπο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, ενόψει του «αιώνιου» ντέρμπι την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας τεχνικός επεσήμανε τα σημεία τα οποία θα πρέπει να προσέξουν οι «πράσινοι» στον αμυντικό και στον επιθετικό τομέα, δείχνοντας βίντεο στους παίκτες με στιγμιότυπα από τους τελευταίους αγώνες του Ολυμπιακού. Αρκετές φάσεις ήταν κι από το τελευταίο παιχνίδι με την Τότεναμ.

Ο Γιώργος Δώνης ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού συνοχή ανάμεσα στις γραμμές και τους τόνισε ότι πρέπει να αποφευχθούν τα εύκολα λάθη και το «πούλημα» της μπάλας.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ανέλυσε τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς απέναντι σε οργανωμένες άμυνες, ενώ έκανε ειδική αναφορά στις επιθέσεις από τα άκρα που κάνει ο Ολυμπιακός και στη συνεργασία των εξτρέμ με τα μπακ. Ιδιαίτερο χρόνο αφιέρωσε ο Δώνης και στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση