Παναθηναϊκός – Νταμπίζας σε παίκτες: «Μαζί στα σκ@@@ μαζί και στα θετικά!»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 11:19 Παναθηναϊκός – Νταμπίζας σε παίκτες: «Μαζί στα σκ@@@ μαζί και στα θετικά!»

Ο Νίκος Νταμπίζας τα "έψαλλε" στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το "βαρύ" 4-0 από τον Άρη, όμως στη λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια.

Λίγες ημέρες νωρίτερα το «κλίμα» στον Παναθηναϊκό ήταν κάτι παραπάνω από αρνητικό, αλλά με τον Γιώργο Δώνη να μένει στον πάγκο, η ομάδα έδειξε έτοιμη να συνεχίσει ως… σύνολο στη «μάχη» της Superleague.

Το γεγονός εμφανίστηκε άμεσα και στο γήπεδο, όπου σταμάτησαν τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό στο «αιώνιο» ντέρμπι, χάνοντας μάλιστα πέναλτι και ευκαιρίες ακόμη και για τη νίκη.

Έτσι, τα αποδυτήρια της ομάδας έμοιαζαν… ανακουφισμένα μετά το τέλος του ματς και τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές. «Συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Είμαστε όλοι μαζί στα σκ..ά και όλοι μαζί στα θετικά. Συνεχίζουμε ενωμένοι για να βγούμε από το τέλμα», είπε στους παίκτες σύμφωνα με την «Πράσινη».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση