«The Best»: Ενοχλημένη η FIFA από την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 14:33 «The Best»: Ενοχλημένη η FIFA από την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο!

O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έδωσε το «παρών» στο Gala της FIFA, όπου ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Η απουσία του Πορτογάλου σταρ ενόχλησε ιδιαίτερα τον Τζιάνι Ινφαντίνο και τους ανθρώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Έχει κατακτήσει το βραβείο «The Best» της FIFA δύο από τις τέσσερις φορές που έχει δοθεί. Ο Κριστιάνμο Ρονάλντο ήταν και φέτος από τους βασικούς διεκδικητές, χάνοντας όμως από τον Λιονέλ Μέσι.

Η απουσία του Πορτογάλου επιθετικού της Γιουβέντους προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο. Μάλιστα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να μην είχε ειδοποιήσει τους διοργανωτές για τη συγκεκριμένη του κίνηση.

Η «λαμπερή» τελετή απονομής των βραβείων της FIFA, «The Best» έγινε στη σκηνή του ιστορικού «Teatro alla Scala» του Μιλάνου, περίπου 150 χιλ. μακριά από το Τορίνο, όπου είναι η… έδρα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Να αναφέρουμε ότι ο 34χρονος «σταρ» αποχώρησε με ενοχλήσεις στον μηρό από το πρόσφατο παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Βερόνα, οι οποίοι οφείλονται σε μυϊκή κόπωση και μάλιστα δεν θα αγωνιστεί στον σημερινό (24.09.2019) αγώνα της «Γηραιάς Κυρίας» με τη Μπρέσια.

Για να δείξει ότι βρίσκεται σε… κατάσταση αποθεραπείας, ο Πορτογάλος επιθετικός ανέβασε το βράδυ της Δευτέρας στο λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται να αναρρώνει στον καναπέ του σπιτιού του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση