Ατρόμητος – Παναιτωλικός: Πρώτο «τρίποντο» με Μανούσο! video

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 21:30 Ατρόμητος – Παναιτωλικός: Πρώτο «τρίποντο» με Μανούσο! video

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανούσο, ο Ατρόμητος νίκησε στο Περιστέρι τον Παναιτωλικό με 2-0, σε ματς για την 5η αγωνιστική της Superleague. Πρώτο "τρίποντο" για τους "κυανόλευκους" στη σεζόν. Στο... μηδέν παρέμειναν οι Αγρινιώτες.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν του Παναιτωλικού με 2-0, σε ματς για την 5η αγωνιστική της Superleague. Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Αγρινίου μετρά 5 ήττες στο πρώτάθλημα!

Με τη “σέντρα” του ματς στο Περιστέρι είχαμε γκολ (3′)! Ο Μανούσος βγήκε στην πλάτη της φιλοξενούμενης άμυνας, άδειασε με προσποίηση τον Σανιά και πλάσαρε ιδανικά τον Κνετ. Μετά τον επανέλεγχο της φάσης με το VAR ο διαιτητής μέτρησε το γκολ των γηπεδούχων, καθώς είδε ότι ο Έλληνας επιθετικός καλυπτόταν οριακά.

Ο Ατρόμητος οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα μετά το 1-0, κάτι που βοήθησε τον Παναιτωλικό να ανεβάσει.. στροφές. Οι Περιστεριώτες όμως ήταν αυτοί που “άγγιξαν” το 2-0 στο 19′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γούτας έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κνετ.

Οι “κυανόλευκοι” διατήρησαν τον έλεγχο του ματς μέχρι την ανάπαυλα, την ώρα που ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να απειλήσει τα του Μανδά. Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ατρόμητος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει. Ο Κατράνης “έκοψε” την μπάλα στην μικρή περιοχή για τον Μανούσο που με προβολή αστόχησε από κοντά.

Λίγο αργότερα (51′) ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να φτιάξει μια ευκαιρία. Ο Λουσέρο έκανε ωραία σκαφτή μπαλιά για τον Ντάλσιο, αλλά ο δεύτερος ήταν άστοχος μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 71′ όμως είχαμε μια φάση για τον οποία χρειάστηκε το VAR για να ξεκαθαρίσει. Ο Μοράρ σκόραρε για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα της ομάδας του Αγρινίου, δίνοντας οφσάιντ ( του Μπρέσκου ο Μιχαήλοβιτς επηρεάζει την φάση).

Ο Ατρόμητος… σοβαρεύτηκε μετά από αυτή τη φάση και “καθάρισε” το ματς, φτάνοντας στο 2-0. Η βαθιά μπαλιά βρήκε από την άμυνα στο 87′, ο Γιακουμάκης -πηδώντας- τράβηξε πάνω του δύο παίκτες, έμεινε το κενό και ο Μανούσος από τον αριστερό διάδρομο νίκησε τον Κνετ στην κλειστή γωνία.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση