Καταρρακωμένη η Κυριακοπούλου! «Η πίκρα είναι αφόρητη – Ο θυμός μοιάζει με τη φωτιά» [pic]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 13:26 Καταρρακωμένη η Κυριακοπούλου! «Η πίκρα είναι αφόρητη – Ο θυμός μοιάζει με τη φωτιά» [pic]

Η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις προσδοκίες από τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα του Κατάρ και εμφανίστηκε... καταρρακωμένη σε ανάρτησή της στα social media.

Η Χριστίνα Στεφανίδη πήρε ένα ακόμη μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, όμως η… συνοδοιπόρος της στους αγώνες και τα μετάλλια τα τελευταία χρόνια, η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν είχε αντίστοιχη απόδοση.

Η Ελληνίδα αθλήτρια είχε κακή εμφάνιση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Ντόχα και έμεινε εκτός 8άδας, καταλήγοντας στην 13η θέση με άλμα στα 4,5 μέτρα.

Το γεγονός φαίνεται ότι «πείραξε» περισσότερο από όλους την ίδια την Κυριακοπούλου, η οποία εμφανίστηκε πικραμένη και θυμωμένη στα social media, λίγες ώρες μετά τον αγώνα.

Η ανάρτηση της Κυριακοπούλου

«Η πίκρα της αποτυχίας είναι αφόρητη… Ο θυμός που νοιώθω μοιάζει με τη φωτιά.. Τα εξαγνίζει όλα όμως… για να γυρίσω σελίδα… να επιστρέψω πιο δυνατή και να δικαιώσω τις προσδοκίες μου…»

 

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση