«Marca» – Σεμέδο: «Από την φυλακή, σκόρερ στο Champions League»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 13:41 «Marca» – Σεμέδο: «Από την φυλακή, σκόρερ στο Champions League»

“Η μεγάλη αλλαγή του Ρούμπεν Σεμέδο: από την φυλακή σκόρερ στο Champions League” αναφέρει στον τίτλο του το αφιέρωμα της “Marca” στον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

Η ισπανική εφημερίδα “Marca” χαρακτηρίζει τον Σεμέδο “πύργο του Ολυμπιακού”, αναφέρεται στην επεισοδιακή εξωαγωνιστική ζωή που είχε και σημειώνει ότι οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τους “ερυθρόλευκους” τον φέρνουν κοντά στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

“Ο Ρούμπεν Σεμέδο κατάφερε να αλλάξει τη ζωή του. Μετά από μια ελάχιστα θετική περίοδο στην Ισπανία, που χαρακτηρίζεται περισσότερο από επεισόδια βίας και προβλήματα με τη Δικαιοσύνη, ο Πορτογάλος αμυντικός βρίσκεται σε εξαιρετική στιγμή. Δεν είναι μόνο ο πύργος του Ολυμπιακού, αλλά και εκείνος που πέτυχε το γκολ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League», αναφέρει η εφημερίδα και συνεχίζει:

«Προϊόν των ακαδημιών τη Σπόρτινγκ, ο Σεμέδο πήγε στη Βιγιαρεάλ το 2017 με αντάλλαγμα 14 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, στην Ισπανία είχε πολύ μεγαλύτερη φήμη για τη ζωή του έξω από τα γήπεδα παρά μέσα σε αυτά. Με επεισόδια σε χώρους αναψυχής της Βαλένθια (χτύπησε με ένα μπουκάλι έναν άνδρα στο κεφάλι στο χώρο στάθμευσης μιας ντισκοτέκ), αλλά και την εισβολή της αστυνομίας στο σπίτι του, έπειτα από καταγγελία για ξυλοδαρμό και βίαιη κράτηση. Τότε η αστυνομία βρήκε ένα όπλο στο σπίτι του, τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στη φυλακή Picasent, απ΄ όπου έφυγε τον Ιούλιο του 2018, μετά την καταβολή εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ».

Στη συνέχεια φιλοξενούνται παλαιότερες δηλώσεις του Σεμέδο στην «A Bola»: «Πολλές νύχτες δεν μπορούσα να κοιμηθώ και σκεφτόμουν μόνο τα παιδιά μου, τα βάσανα της οικογένειάς μου. Όλα αυτά σε κάνουν να σκέφτεσαι αν αξίζει πραγματικά να σταματήσεις να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου για να περνάς χρόνο με ανθρώπους που δεν θέλουν το καλό σου και ακολουθούν μονοπάτια που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Υπέφερα πολλά και ναι, πολλές νύχτες έκλαψα».

Επίσης γίνεται αναφορά στα όσα είχε πει ο Πέδρο Μαρτίνς: «Ο Ρούμπεν είχε προβλήματα, αυτό είναι προφανές, αλλά ήξερε πώς να τα ξεπεράσει, είναι πολύ αφοσιωμένος στην ομάδα, είναι κύριος και όλοι είναι γοητευμένοι μαζί του. Κάνει σπουδαία δουλειά».

Στο τέλος του αφιερώματος, σημειώνεται: «Η εξαιρετική απόδοση του Ρούμπεν Σεμέδο, τον κάνει να ακούγεται έντονα για την πορτογαλική εθνική ομάδα. Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά από τις χειρότερες στιγμές του, ο Ρούμπεν κατάφερε να γίνει ξανά γνωστός για αυτό που κάνει στο γήπεδο».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση