Ολυμπιακός: Γιατί έμειναν εκτός τέσσερις βασικοί με Ερυθρό Αστέρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 11:16 Ολυμπιακός: Γιατί έμειναν εκτός τέσσερις βασικοί με Ερυθρό Αστέρα

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι τους Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Ποντένσε και Βαλμπουενά, που μέχρι τώρα ήταν σχεδόν αναντικατάστατοι. Ποιος ήταν ο λόγος;

Σκληρή κριτική έχει δεχθεί ο Πέδρο Μαρτίνς από τους φίλους του Ολυμπιακού για την απόφαση του να μην χρησιμοποιήσει τους Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Ποντένσε και Βαλμπουενά στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, όπου ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 κι έχασε σημαντικό έδαφος στη «μάχη» που δίνει στους ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να τους έχει φρέσκους για το παιχνίδι με τον Άρη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο από τους αγώνες του Ολυμπιακού μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου και προτίμησε να τους προφυλάξει για την Θεσσαλονίκη.

Όσο γιατί δεν το έκανε στο παιχνίδι με τη Λαμία, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήθελε να μην τους χρησιμοποιήσει, καθώς είχε στο μυαλό τον περσινό αποκλεισμό από το Κύπελλο από τη συγκεκριμένη ομάδα, η οποία είχε κάνει την έκπληξη, νικώντας τους Πειραιώτες στην έδρα τους.

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Μαρτίνς να ήθελε να στείλει το μήνυμα προς όλους πως θα πρέπει να αποδίδουν και στην Super League όπως στο Champions League, διαφορετικά δεν θα έχουν «ρεζερβέ» θέση στην ενδεκάδα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση