Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ: Επικός Στέφανος! Προκρίθηκε στον τελικό του Πεκίνου – video

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 19:36 Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ: Επικός Στέφανος! Προκρίθηκε στον τελικό του Πεκίνου – video

Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς στο Πεκίνο, επικράτησε με 2-0 σετ και του Σβέρεφ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει κάνει... πελάτη τον Γερμανό με τρίτη διαδοχική νίκη. Προκρίθηκε έτσι σε έναν ακόμη τελικό, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Τιμ.

Φοβερός και τρομερός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πήρε τη νίκη με 2-0 σετ (7-6, 6-4) επί του Νο6 του κόσμου, Σάσα Σβέρεφ και προκρίθηκε στον τελικό του Πεκίνου, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Τιμ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα, δεχόμενος μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του ματς, αλλά ανέβηκε στη συνέχεια και ισοφάρισε με δικό του μπρέικ. Οι δύο αθλητές είχαν από ένα ακόμη μπρέικ στο πρώτο σετ, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγηθεί στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Τσιτσιπάς βρέθηκε να χάνει με 6-3, αλλά «έσβησε» τρία ματς πόιντ και έκανε τελικά το 1-0, με σκορ 8-6.

Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός και έκανε… πλάκα, φθάνοντας γρήγορα στο 5-1 επί του Σβέρεφ. Ο Γερμανός δεν τα παράτησε όμως και μείωσε σε 5-4, για να «λυγίσει» τελικά στο 10ο γκέιμ, χάνοντας το ματς.

πηγή: newsit.gr