Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Επίθεση» Ζλάταν σε Μπεργκ! «Πόσα παιχνίδια έχει να σκοράρει;»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 22:00 «Επίθεση» Ζλάταν σε Μπεργκ! «Πόσα παιχνίδια έχει να σκοράρει;»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς "επιτέθηκε" στον προπονητή της Εθνική Σουηδίας για τις κλήσεις του και η... μπάλα πήρε και τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, τον οποίο κατηγόρησε για την "αφλογιστία" του.

Ο Μάρκους Μπεργκ περνάει μία περίοδο «ανομβρίας» στην Κράσνονταρ και αυτός ήταν αρκετός λόγος για να βρεθεί στο «στόχαστρο» του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος και κλήθηκε να σχολιάσει την Εθνική Ομάδα της χώρας του.

Η Σουηδία δεν βρίσκεται σε… καλό φεγγάρι και ο θρύλος της ομάδας έριξε «βολές» και προς τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, για το γεγονός ότι παραμένει διεθνής και βασικός παρά τον καιρό που έχει να σκοράρει.

Οι δηλώσεις του Ζλάταν για τον Μπεργκ

«Με όλο τον σεβασμό. Μάρκους Μπεργκ; Πόσα παιχνίδια πάνε τώρα που δεν έχει σκοράρει; 20; Και παίζει ακόμη, καλείται ακόμη. Όταν εγώ δεν έβαζα γκολ σε δύο ματς, όλοι έλεγαν ‘δεν είναι καλά, δεν σκοράρει’. Αυτό εννοώ. Αυτός είναι ο Μπεργκ και αυτός είμαι εγώ. Τώρα, μπορεί να αρχίσετε να λέτε, αλλά ήδη έχουν περάσει 20 παιχνίδια» είπε ο Σουηδός μύθος για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος αφού υπέγραψε στην Κρασνοντάρ διανύει μια καταστροφική σεζόν.