Ο Μεντβέντεφ ύψωσε… τείχος στον Τσιτσιπά! Τον «πέταξε» εκτός τελικού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 13:37 Ο Μεντβέντεφ ύψωσε… τείχος στον Τσιτσιπά! Τον «πέταξε» εκτός τελικού

Ανυπέρβλητο εμπόδιο αποδεικνύεται ο Ντανιήλ Μεντβλεντεφ για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με από τον Ρώσο με 2-0 σετ (7-6(5), 7-5) και έχασε την ευκαιρία να περάσει στον τελικό του ATP 1000 Rolex Shangai Masters.

Την 5η του ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στον Ντμίτρι Μεντβέντεφ έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας δεν μπόρεσε να κάνει… άκρη το “εμπόδιο” του Ρώσου “ν. 4 στην παγκόσμια κατάταξη” (2-0 σετ με 7-6(5), 7-5) και έχασε την ευκαιρία να περάσει στον τελικό του ATP 1000 Rolex Shangai Masters.

Σημείο-κλειδί ήταν σίγουρα η αντίδραση του Ρώσου στο 11ο γκέιμ του 2ου σετ, όταν έκανε break στο σερβίς του Τσιτσιπά ενώ ένα γκέιμ νωρίτερα είχε κάνει το ίδιο ο Τσιτσιπάς. Ο Μεντβέντεβ θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του αγώνα Μπερετίνι – Σβέρεφ.

Το επόμενο τουρνουά που θα συμμετάσχει ο Τσιτσιπάς είναι αυτό της Βασιλείας (21/10), ενώ θα ακολουθήσουν αυτά του Παρισιού (28/10) και του Λονδίνου (10/11).

 

 

Οι δύο αθλητές τα πήγαν πολύ καλά στα γκέιμ που είχαν το σερβίς στο πρώτο σετ. Στο 9ο γκέιμ ο Έλληνας τενίστας πλησίασε πολύ στο να κάνει το break, αλλά ο Ρώσος κατάφερε να το πάρει με “μεγάλα” σερβίς. Ο Μεντβέντες έφτασε πρώτος στο 6-5 ασκώντας έτσι πίεση στον Έλληνα τενίστα, που όμως έστειλε το σετ στο τάι-μπρέικ. Εκεί όμως ο Στέφανος δεν ήταν τόσο ψύχραιμος όσο ο αντίπαλος του και το έχασε με 7-6 (5)

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση